Slik Deaktiverer Du Yandex Defender

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Yandex Defender
Slik Deaktiverer Du Yandex Defender

Video: Slik Deaktiverer Du Yandex Defender

Video: Slik Deaktiverer Du Yandex Defender
Video: Кованые диски Слик. Slikclub 2024, April
Anonim

Når du installerer Yandex-linjen, er alternativet "Innstillingsbeskyttelse" aktivert som standard. Det er nødvendig for å huske den nåværende adressen til hjemmesiden i nettleseren og varsle deg om det når du endrer. Dette vil bidra til å bevare innstillingene dine hvis du prøver å endre dem uten at du vet om det. Imidlertid kan slike varsler være for påtrengende.

Slik deaktiverer du Yandex Defender
Slik deaktiverer du Yandex Defender

Det er nødvendig

Tilgang til datamaskinen

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til hovedmenyen ved å klikke på "Start" -knappen. Klikk på "Kjør …". Skriv inn "msconfig" (uten anførselstegn) og klikk OK. Systemkonfigurasjonsvinduet åpnes.

Steg 2

Gå til oppstartsfanen, og finn elementet "Yandex Defender" i den første kolonnen med navnet "Startup item". Fjern merket i ruten ved siden av. Bekreft lagring av endringene ved å klikke OK.

Trinn 3

Gå til Kontrollpanel og velg "Programmer og funksjoner". Vinduet for avinstallering av programendring åpnes. Finn programmet "Yandex. Bar" i listen og klikk "Avinstaller". Prosessen med å fjerne Yandex-linjen, og med den Yandex-forsvareren, vil bli lansert i kort tid.

Trinn 4

Gå til Windows Task Manager ved å trykke hurtigtasten Ctrl + Shift + Esc. Forsikre deg om at det ikke er noen prosesser i listen med navnene "Yandex Bar", "Yandex Defender" og Praetorian.exe.

Trinn 5

Finn YandexBar-underkatalogen i Program Files-katalogen på C-stasjonen og slett den.

Trinn 6

Start datamaskinen på nytt og sørg for at Yandex Defender ikke lenger viser varsler om endring av hjemmesiden.

Anbefalt: