Hva Er De Beste Emnene For å Filme Videoer For YouTube

Innholdsfortegnelse:

Hva Er De Beste Emnene For å Filme Videoer For YouTube
Hva Er De Beste Emnene For å Filme Videoer For YouTube

Video: Hva Er De Beste Emnene For å Filme Videoer For YouTube

Video: Hva Er De Beste Emnene For å Filme Videoer For YouTube
Video: ТАЙМЛАПС БУДУЩЕГО: Путешествие к концу времени (4K) 2024, April
Anonim

Ikke alle YouTube-videoer kan bli virale. Innholdet i videoen spiller en avgjørende rolle her. Det er en viss liste over emner som er mest etterspurt for øyeblikket, men du kan alltid finne noe nytt.

Hva er de beste emnene for å filme videoer for YouTube
Hva er de beste emnene for å filme videoer for YouTube

Den enkleste måten er å lage en video om et emne som appellerer til deg. Først vil du vite hva som er interessant for målgruppen din. For det andre vil du ikke miste insentivet til å lage nye videoer. For det tredje vil du kunne sende inn virkelig viktig og nødvendig informasjon. Dette er veldig viktig for forfremmelse og fortjeneste. Imidlertid vil du ikke kunne tjene veldig store penger på alle emner.

Kommersielle temaer

Du må forstå at fortjenesten kommer fra klikk på annonser som Google plasserer på videosidene dine. De dyreste klikkene er på kommersielle emner (kjøp eller salg av noe, tjenester osv.). Det er selvfølgelig mye vanskeligere å finne interesserte seere i dette tilfellet, men slike kostnader lønner seg.

La oss si at et gjennomsnittlig klikk på en annonse for underholdningstema koster omtrent 3-5 cent, mens det i en kommersiell en kan nå flere dollar. Selvfølgelig er det mye lettere å samle publikum i første omgang, men den totale fortjenesten er som regel mindre. Imidlertid er det unntak overalt. Du kan sjekke emnet for lønnsomhet ved hjelp av Google Adwords-tjenesten.

Det er et par emner som genererer enorme mengder trafikk. Ved å lage slike videoer vil du gi deg et stort antall visninger, som vil tillate deg å motta god passiv inntekt.

Emner for tiden populære

Et av de mest populære temaene er spill. Og det spiller ingen rolle om du filmer noen gjennomganger, gjør anmeldelser eller lager lister over de beste. Det er viktig å tiltrekke seg et potensielt publikum. Klikk på disse områdene er gjennomsnittet verdt, og målgruppen er veldig stor. Den største ulempen med dette emnet er mye konkurranse. Det er mange kanaler som forteller brukerne om spill.

Et annet populært tema er filmer og alt relatert til dem. For det første kan det være forskjellige anmeldelser og anmeldelser. Mange brukere leter først etter informasjon fra erfarne videobloggere, og først da bestemmer de seg for om de skal gå på kino. For det andre ulike interessante fakta, meninger eller analyser av tekniske problemer. Siden det nå er utgitt mange filmer og TV-serier, og publikum er interessert, er dette emnet flott for å skape en lønnsom YouTube-kanal.

Også på toppen av populariteten er det vanlige blogger. Brukere tar opp seg selv på kameraet og snakker om sine tanker, hobbyer, handlinger, eller bare snakke med andre brukere. Det viktigste pluss her er dekning av emner, det vil si at du ikke trenger å begrense deg til noe. Den største ulempen er at det er vanskelig å samle målgruppen. Du må være en veldig interessant person for å få mange visninger.

Det siste elementet er underholdning. Morsomme anmeldelser, morsomme videoer eller interessante fakta. Generelt, alt som vil være interessant for forskjellige mennesker, og som vil tillate deg å være borte et par titalls minutter med fritid.

Anbefalt: