Hvordan Selge En Telefon Over Internett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge En Telefon Over Internett
Hvordan Selge En Telefon Over Internett

Video: Hvordan Selge En Telefon Over Internett

Video: Hvordan Selge En Telefon Over Internett
Video: Hvordan dele internett med mobilen på iPhone og Android 2024, Kan
Anonim

En moderne person som har kjøpt seg en annen mobiltelefon, prøver som regel å selge den om noen måneder. Mobiltelefoner er enheter som oppdateres og forbedres i utrolig fart og i jakten på den nyeste modellen, vil forbrukerne selge "mobiltelefonen". Hvordan kan du selge telefonen din via Internett?

Du kan alltid selge den gamle telefonen din via Internett
Du kan alltid selge den gamle telefonen din via Internett

Det er nødvendig

  • en datamaskin
  • tilgang til Internett

Bruksanvisning

Trinn 1

Se auksjoner på nettet. Disse auksjonene er den mest effektive måten å selge telefonen din på nettet. Det er bare viktig å registrere og legge ut et "rør" for salg i riktig varekategori. Du kan danne den endelige prisen for produktet eller tillate forhandlinger for det innenfor det angitte beløpet. Ulempen med denne salgsmetoden er varigheten (til en av auksjonsdeltakerne vinner retten til å kjøpe) og manglende evne til å kommunisere med kjøperen.

Steg 2

Tenk på loppemarkeder på Internett - Loppemarkeder på nettet er en måte å selge telefonen raskt og til riktig pris. Her må du registrere deg, beskrive telefonen og oppgi prisen for den. Det er bedre å legge igjen kontaktnumre slik at de som ønsker raskt kan kontakte selgeren for å diskutere pris og funksjonalitet på telefonen. Ulempen med et slikt salg er at annonsen på loppemarkedet raskt blir utdatert, siden det er mange som vil selge tingene sine, så du må oppdatere det med jevne mellomrom.

Trinn 3

Sjekk ut "klubbnettsteder." "Klubbnettsteder" er den raskeste måten å selge mobiltelefonen din på. Slike ressurser er som regel viet til en bestemt modell eller merke av telefon og har en tilsvarende seksjon "kjøp - selg". Det er i denne delen at du skal skrive ut annonsen din med obligatorisk angivelse av pris og telefonnummer. Ulempen med slike nettsteder er ganske tøff konkurranse i salg av lignende "enheter", så prisene der er ofte minimale.

Trinn 4

Gå til nettsteder for å kjøpe telefoner til deler. Dette alternativet for å selge en mobiltelefon er egnet for de som har "enheten" er ødelagt, skjermen er sprukket eller styrespaken har falt ut. Det vil ikke være mulig å selge en slik telefon til en høy pris, men du kan få 30% -45% av kostnaden. For å selge telefonen din på et slikt nettsted, er det nok å skrive en e-post eller ringe det spesifiserte telefonnummeret og beskrive telefonmodellen og funksjonsfeil. Kjøperen setter selv prisen for den ødelagte telefonen.

Anbefalt: