Hvordan Levere Varer Fra Nettbutikker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Levere Varer Fra Nettbutikker
Hvordan Levere Varer Fra Nettbutikker

Video: Hvordan Levere Varer Fra Nettbutikker

Video: Hvordan Levere Varer Fra Nettbutikker
Video: Hvordan ta betalt og levere varene i nettbutikken? 2024, Kan
Anonim

Nettbutikker er veldig populære: det er ikke nødvendig å gå til kjøpesenteret etter jobb, noen ganger stå i flere timer i trafikkork. Du kan kjøpe innen fem minutter med et par museklikk. Nå gjenstår det å velge en leveringsmetode.

Hvordan levere varer fra nettbutikker
Hvordan levere varer fra nettbutikker

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis kontoret til nettbutikken er i byen din, og du vil spare noen hundre rubler, kan du hente varene selv. Sjekk åpningstidene til butikken (vanligvis er det på nettstedet) og kom for å kjøpe når som helst som passer deg.

Steg 2

En av de billige leveringsmetodene er levering til T-banestasjonen. Du er enig med budet om en passende tid for deg, for eksempel når du kommer hjem fra jobb og kjøpet ditt blir levert til en av sentralstasjonene. Selvfølgelig kan en kurer bringe varene hjem til deg eller på kontoret, men det vil koste deg mer.

Trinn 3

Det er rask levering i noen byer. Det koster ofte dobbelt så mye som en vanlig, men selskapet garanterer at kjøpet vil være hos deg innen en time eller to (avhengig av hvor du bor). Den blir levert til deg av en kurer på en scooter eller sykkel. Denne bevegelsesmetoden unngår kilometerlange trafikkork. Levering på lignende måte utføres for eksempel av noen apotek.

Trinn 4

Hvis du kjøper en vare fra en nettbutikk i en annen by eller til og med et land, kan du motta den med posten. Selvfølgelig må du vente en måned eller to. Fraktkostnadene blir beregnet ut fra vekten av pakken.

Trinn 5

Dyrere, men samtidig vil det være mye raskere for deg å levere pakken med ekspresspost (EXPRESS MAIL SERVICE). Pakker merket med en EMS-trekant med oransje striper behandles først. I tillegg kan internasjonale ekspresspakker forsikres for å forhindre tap.

Trinn 6

Hvis kostnaden for pakken overstiger normen (ti tusen rubler), men du ikke vil betale skatt til staten, kan du unngå dette på to måter. Enig med nettbutikker om at de kjøpte varene blir delt i to pakker og sendt med to ukers mellomrom, eller bestill noen av varene til adressen til din pårørende eller nære venn.

Anbefalt: