Hvordan Spille Need For Speed Underground 2

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spille Need For Speed Underground 2
Hvordan Spille Need For Speed Underground 2

Video: Hvordan Spille Need For Speed Underground 2

Video: Hvordan Spille Need For Speed Underground 2
Video: Как играть в NFS Underground 2 в 2019-м 2024, Kan
Anonim

Fans av dataspill av Racing-sjangeren vil definitivt like NFS Underground. Spillet har en interessant historie, dynamiske gateløp og selvfølgelig muligheten til å tilpasse biler.

Hyundai Tiburon i NFSU-tuning
Hyundai Tiburon i NFSU-tuning

Need for speed Underground er et annet mesterverk fra Electronic Arts. Spillet er basert på ulovlige racingkonkurranser holdt i gatene i den lille amerikanske byen Olympic City. Dette er det første NFS-spillet som har en fullstendig karriere-modus. I ferd med å passere har spilleren muligheten til å kjøpe kraftigere og avanserte biler, utføre deres tekniske omutstyr og stille inn etter deres smak.

Historien til spillet

Handlingen i spillet er ganske interessant og uforutsigbar. Hovedpersonen, i personen til en racer ved navn Ryan Cooper, ankommer en by der det stadig arrangeres racingkonkurranser. I løpet av bekjentskapet med den lokale smaken lærer spilleren at hele gjengene med racere bor i byen, og det er et spesielt mesterskapstabell som inkluderer det beste av det beste. Reglene for løpene er enkle: for en seier kan du få gode reservedeler til bilen din og en kontant belønning, og hvis helten taper, venter skam og generell latterliggjøring. Lederen for en gjeng med lokale racere forakter helten og prøver på alle mulige måter å irritere ham og ordne en annen ondskap. Gateveddeløpskompetanse råder imidlertid over intriger og intriger, som et resultat blir Ryan den beste sjåføren i byen.

Typer løp og spill

Spillet inneholder alle de populære racingkonkurransemodusene: runde, knockout-løp, sprint, drag og drift. Det er også mulig å teste bilen i en tom racerbane. For å vinne løp tildeles spilleren ryktepoeng, på grunn av hvilket han stiger nærmere og nærmere førsteplassen i rangeringstabellen. For å få detaljene i det visuelle designet, må du tjene stilpoeng, som er gitt for å utføre farlige stunts i løpet av løpet.

Tekniske forbedringer av kjøretøyet

Spillet har evnen til å forbedre egenskapene til bilens motor og girkasse, clutch, drivstoff og bremsesystemer. Det er også mulig å installere et elektronisk drivstoffstyringssystem, en turbolader, redusere vekten og sette dekk av bedre kvalitet på bilen. Alle oppgraderinger påvirker direkte bilens hovedegenskaper: toppfart, akselerasjon og håndtering. Muligheten for å bruke nitrogenoksydinjeksjon er også til stede. Ytelsesforbedringer låser opp når du går gjennom spillet.

Karosseri

Kroppsdeler kan endres uten gjenkjennelse. Det er mulig å installere nye støtfanger, sideskjørt, luftinntak, frontlykter, spoilere, neonlys og felger. Jo mer forbedringer med visuell innstilling er, desto høyere er bilkarakteren, som også er en multiplikator for å få stilpoeng.

Grafisk design av biler

Det er to typer kroppsgrafikk i spillet: maling og vinyldekaler. Sistnevnte kan være i form av klistremerker (logoer fra produsenter av bildeler og utstyr) eller karosseri-klistremerker med de mest originale designene. Bilens grafiske design påvirker ikke spillingen på noen måte, den lar deg vise utmerket smak.

Anbefalt: