Hvordan Laste Ned Broderiprogrammet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Laste Ned Broderiprogrammet
Hvordan Laste Ned Broderiprogrammet

Video: Hvordan Laste Ned Broderiprogrammet

Video: Hvordan Laste Ned Broderiprogrammet
Video: 5 bedste gratis broderisoftware | Bedste maskinbroderisoftware | Zdigitalisering 2024, Kan
Anonim

Nålerkvinnene, som har mestret det grunnleggende om korssting, stopper ikke der og leter etter nye mønstre eller lager sine egne, og oversetter nøye de unnfangede mønstrene til papir. Mange broderiprogrammer kommer dem til hjelp. Programvare for nålkvinner lar deg konvertere bilder til skjemaer, inkludert copyright. Et bilde brodert med et kors i henhold til et eksklusivt mønster er en verdig interiørdekorasjon eller en original gave.

Hvordan laste ned broderiprogrammet
Hvordan laste ned broderiprogrammet

Det er nødvendig

  • - internettet;
  • - Støttede formater.xsd,.pat.

Bruksanvisning

Trinn 1

Den enkleste måten er å laste ned et broderiprogram på Internett, spesielt siden du kan prøve flere programmer og velge det som vil være mest praktisk og forståelig. Åpne hvilken som helst søkemotor. I søkefeltet skriver du inn setningen: "Last ned programmet for korssting."

Steg 2

I forskjellige faner åpner nettstedene til utviklerne av programmene for brodering. Studer nøye kunngjøringene for programvaren. Vær oppmerksom på utvidelsen av programmene og sørg for at disse formatene er installert på datamaskinen din.

Trinn 3

Den mest populære og rimelige programvaren for korssting er EmbroBox. Last ned dette programmet hvis du først blir møtt med behovet for å tegne et mønster for brodering og vil gjøre alt effektivt helt fra begynnelsen. I tillegg til å konvertere bilder til skjemaer, velger programmet trådfarger, beregner lengden, bestemmer størrelsen på det fremtidige mønsteret.

Trinn 4

For å laste ned broderiprogrammet Pattern Maker for Cross-Stich, må du sørge for at datamaskinen støtter.xsd-utvidelsen. Dette programmet er praktisk ikke bare for å konvertere et bilde til en krets, men også for å se ferdige kretser på en skjerm. Bruk Pattern Maker til å redigere fargene og velge stingmønsteret.

Trinn 5

Last ned PCStitch broderiprogram, det ligner på det forrige programmet, men filene som er opprettet er ikke kompatible med hverandre. Denne programvaren støtter.pat-utvidelsen. Hvis du er vant til å jobbe i dette formatet, stopper du valget på PCStitch.

Trinn 6

Programmet for broderi Stitch Art Easy er så enkelt at du enkelt kan mestre det uten ferdighetene til å jobbe med grafiske redaktører. Forenkle det opprinnelige skjemaet, velg passende trådfarger, eksporter mønsteret til Microsoft Excel. Tydelige instruksjoner på russisk vil hjelpe deg med å jobbe med programmet for brodering.

Anbefalt: