Hvordan Lenke Til Hjemmesiden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lenke Til Hjemmesiden
Hvordan Lenke Til Hjemmesiden

Video: Hvordan Lenke Til Hjemmesiden

Video: Hvordan Lenke Til Hjemmesiden
Video: Fra gadeliv til glæde og gavn 2024, Kan
Anonim

Hvis du har et eget nettsted, må du sørge for at det er en lenke til hjemmesiden på hver side av nettstedet. En slik lenke vil hjelpe besøkende til ikke å gå seg vill på nettstedet.

Hvordan lenke til hjemmesiden
Hvordan lenke til hjemmesiden

Det er nødvendig

  • - eget nettsted
  • - vite hvordan du laster opp (laster opp) filer til nettstedet ved hjelp av "filbehandling" eller ftp
  • - vet hva som er HTML-kode

Bruksanvisning

Trinn 1

For å koble til hjemmesiden, velg først nettadressen din i nettleserfeltet. Adressen ser vanligvis slik ut: "https://website.ru/" eller "https://www.website.ru/". Nettstedsadressen er adressen til hovedsiden. Høyreklikk og velg "Kopier" uten å fjerne markøren fra den valgte adressen.

Steg 2

Hvis du vil koble innskrift eller bilde på nettstedet, skriver du inn HTML-koden. Dette vil være den første delen av lenken. Lim deretter den kopierte nettadressen mellom anførselstegnene ved å plassere markøren på ønsket sted, høyreklikk og velg "Lim inn". Du bør ha en " oppføring. Erstatt lenken "https://website.ru/" med adressen til hjemmesiden til nettstedet ditt. Det må ikke være mellomrom mellom vinkelparenteser og symboler, så vel som mellom "=" -tegnet og tegnene.

Trinn 3

Sørg for å sette etter ">" -tegnet. Det viser seg at det i posten er et veikryss av to vinkelparenteser - "> <". Mellom to vinkelparenteser, skriv et ord eller en setning når du klikker på hvilken, brukeren skal komme til hovedsiden på nettstedet: "Hjemmeside". Det må ikke være mellomrom mellom vinkelparenteser og symboler, så vel som mellom "=" -tegnet og tegnene.

Trinn 4

Hvis lenken til hovedsiden skal være et bilde, må du sørge for at ønsket bilde lastes opp til nettstedet. Et bilde på HTML-språk er foreskrevet som følger: ", der "KOBLING TIL NØDVENDIG BILDE" er en lenke til et bestemt bilde på nettstedet ditt. Det må ikke være mellomrom mellom vinkelparenteser og symboler, så vel som mellom "=" -tegnet og tegnene.

Trinn 5

For at bildet skal bli en lenke, skriv følgende kode: ". Erstatt lenken "https://website.ru/" med adressen til hjemmesiden til nettstedet ditt, og erstatt lenken "https://website.ru/image1.jpg" med en lenke til ønsket bilde lastet opp til din side. Det må ikke være mellomrom mellom vinkelparenteser og symboler, så vel som mellom "=" -tegnet og tegnene.

Anbefalt: