Hvordan Lage Musikk På Siden

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Musikk På Siden
Hvordan Lage Musikk På Siden

Video: Hvordan Lage Musikk På Siden

Video: Hvordan Lage Musikk På Siden
Video: FROZEN Cover - Skal Vi Lage Snømann - Sienna 2024, April
Anonim

Tekstmeldinger forble den viktigste metoden for overføring av informasjon på nettet. Den viktigste, men ikke den eneste. I utformingen av nettsteder er andre medier fremdeles viktige: dekorasjon, vedlegg av bilder og bilder, videoer og musikk. En rekke online-tjenester gir nettsteder for å installere gratis spillere for å kringkaste musikk fra nettstedet. Her er to eksempler.

Hvordan lage musikk på siden
Hvordan lage musikk på siden

Bruksanvisning

Trinn 1

Gå til nettstedets kontrollpanel, åpne filbehandling. Last opp musikken du skal spille der fra siden din. Klikk på det første sporet i den foreslåtte listen og kopier lenken.

Steg 2

Velg "Flash mp3-spiller" på siden på den første lenken under artikkelen. Deretter bestemmer du designen til den fremtidige spilleren og klikker på "Fortsett" -knappen. En tabell med to kolonner vises på en ny side. I den første setter du inn lenken, i den andre skriver du inn navnet på musikeren og tittelen på stykket.

Trinn 3

Velg det andre sporet i listen, kopier lenken til det, lim inn på samme måte. Fullfør hele spillelisten og klikk på "Fortsett" -knappen.

Trinn 4

Kopier HTML-koden under den medfølgende spilleren, lagre i notisblokken. Gå til nettstedets kontrollpanel, deretter til designledelsen.

Trinn 5

I de globale blokkene klikker du på kommandoen Legg til blokk og gir den navnet PLAYER. Lim inn HTML-koden i blokken, lagre innstillingene.

Trinn 6

Gå til de globale innstillingene og kopier koden under "PLAYER" -etiketten (den vil se slik ut: "$ GLOBAL_PLAYER $"). Gå til "Site page editor" -fanen og definer plasseringen til spilleren ved å plassere koden i den aktuelle delen.

Trinn 7

Aktiver "Tilleggsfeltnr." I sideinnstillingene. Hvis det ikke er noe slikt alternativ, bruk kommandoen "Material Source".

Trinn 8

Gå til den andre lenken under artikkelen og last ned spilleren til datamaskinen din, og last den opp og stilfilen til nettstedet i filbehandleren.

Trinn 9

Kopier spillerkoden fra kilden. Sett inn i malen "Sider av materiale og koder til det"

Trinn 10

Finn koden $ MESSAGE $. Bak den, hvor som helst, lim inn koden fra illustrasjonen. Lagre innstillingene, sjekk spilleren.

Anbefalt: