Hvordan Markedsføre Nettstedet Ditt - 10 Tips

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Markedsføre Nettstedet Ditt - 10 Tips
Hvordan Markedsføre Nettstedet Ditt - 10 Tips

Video: Hvordan Markedsføre Nettstedet Ditt - 10 Tips

Video: Hvordan Markedsføre Nettstedet Ditt - 10 Tips
Video: Продвижение на Youtube:-Как бесплатно продвигать свои тов... 2024, April
Anonim

Når du er ferdig med å bygge nettstedet ditt, er neste trinn å presentere det for verden. Hva må gjøres for at hele Internett skal få vite om din nye ressurs? Hvordan får du interesserte lesere til å besøke deg?

Hvordan markedsføre nettstedet ditt - 10 tips
Hvordan markedsføre nettstedet ditt - 10 tips

Dessverre er Internett full av dårlige anbefalinger, falske råd og til og med svindel knyttet til markedsføring av nettstedet ditt.

1 - Ikke spam dine sponsede meldinger

Dette er grunnregelen. SPAM - Sende mange meldinger via e-post eller nyhetsgrupper, chatterom osv. Spam vil skape flere fiender enn fordelene du ønsker. Det er en mulighet for at et stort antall mennesker vil inkludere filtre på innleggene dine, slik at de ikke lenger vil motta dem, uavhengig av innholdet, i fremtiden. I tillegg setter noen Internett-leverandører også filtre for spam-meldinger, og meldingene dine vil bare gå inn i filtrene.

2 - Ikke betal for registrering hos søkemotorer

"Vi sender informasjon om nettstedet ditt til 500 kataloger for bare 250 rubler!" - er slike kunngjøringer kjent? Dette er bortkastet penger. Det er ingen 500 eller 100 kataloger å sende nettstedets data til. De har alle vært i nødssituasjoner i lang tid med søkemotorer.

3 - Ikke kast bort tiden på for mange annonseplattformer

Send inn informasjon om nettstedet ditt til flere store online kataloger selv, det tar ikke lang tid. Se etter spesialiserte guider som samsvarer med innholdet på nettstedet ditt. Ikke kast bort tid på irrelevante søkemotorer eller ferielinker til barn.

4 - Ikke glem å registrere deg hos Yandex

Yandex er den viktigste katalogen på Runet.

5 - Send aldri inn data til søkemotorer før nettstedet er klart for besøkende

Sjekk nettstedet ditt nøye og sørg for at alle deler av nettstedet er klare for besøkende. Mange brukere kommer aldri tilbake til nettstedet ditt hvis de ser meldinger som "under konstruksjon" eller hvis det er døde (ugyldige) lenker på nettstedet.

6 - Ikke glem å ta med nettadressen din i kontaktene dine

Det er utrolig hvordan noen selskaper bruker penger på å bygge et nettsted og deretter glemmer å gjøre dette viktige. Nettadressen til nettstedet ditt skal skrives ut hvert sted du legger inn firmaets telefonnummer.

7 - Ikke stol på svart magi

Det er mange triks som er nevnt i ulike nyhetsgrupper og adresselister som lover å øke søkemotorrangeringen. "Laster siden din med et usynlig nøkkelord, og skaper spesielle døråpninger med spesielt innhold (for bare 5000 rubler)." Ikke la deg lure. Det er umulig.

8 - Ikke legg søppel på nettstedet ditt, spesielt det du ikke vil se selv

De fleste av dere har testnettsteder eller nettsteder med forskjellig materiale som du oppbevarer på en webserver, men vil ikke annonsere offentlig. Lag en tekstfil kalt "robots.txt" og plasser den i rotkatalogen på nettstedet ditt. Denne filen skal inneholde en liste over sider eller kataloger som du ikke vil indekseres av søkemotorer.

9 - Mål gjerne trafikken din

En av måtene å markedsføre nettstedet ditt bedre er å bruke noen programmer som gir deg informasjon om trafikken på de enkelte sidene. Du vil finne ut hvilke søkemotorer besøkende kommer fra, hvilke søkeord de bruker for å komme til nettstedet ditt. Disse dataene vil være verdifulle for deg, du vil forstå hvordan du kan videreutvikle innholdet på nettstedet ditt.

10 - Når du er ferdig, ikke stopp

Nettstedskampanje er en pågående jobb. Ikke stopp et øyeblikk, fortsett med å forbedre nettstedet.

Anbefalt: