Hvordan Endre Bakgrunnen For Bloggen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Bakgrunnen For Bloggen Din
Hvordan Endre Bakgrunnen For Bloggen Din

Video: Hvordan Endre Bakgrunnen For Bloggen Din

Video: Hvordan Endre Bakgrunnen For Bloggen Din
Video: Hvordan endre standardfonten i Word 🤔 2024, Kan
Anonim

Blogger har lenge vært populære blant Internett-brukere. Imidlertid er ikke alle bloggere kjent med strukturen i den elektroniske dagboken. Denne artikkelen fokuserer på ambisiøse bloggeiere som har problemer med å endre bakgrunn.

Hvordan endre bakgrunnen for bloggen din
Hvordan endre bakgrunnen for bloggen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk ut alternativene for en standard bakgrunnsdesign. Først må du finne ut hva slags utseende du vil gi den elektroniske dagboken din. Kanskje en av de vanlige bloggtypene passer for deg, og det vil ikke være vanskelig å endre bakgrunnen selv for en ikke veldig erfaren bruker. Hvis du er bruker av "LiveJournal", følg deretter lenken "Konto", som ligger øverst på skjermen. Videre kan du se inskripsjonen, som også er i den øvre delen av skjermdisplayet: "Det er også mulig at du vil endre din profil eller utformingen av magasinet." Følg lenken "Design of the magazine". Skjermen med de valgte designene for LiveJournal-bakgrunnen vises. På venstre side av skjermen kan du velge en bakgrunn fra forskjellige seksjoner, for eksempel - natur, turisme, techno.

Steg 2

Finn bildet du liker deg selv. Kanskje ingen av de vanlige alternativene for bloggdesign vil fungere for deg. Du bør ikke være opprørt, internett er fylt med bilder om forskjellige emner. Du kan sikkert finne det du liker. Det viktigste er ikke å glemme oppbevaringen av opphavsrettigheter. Hvis du ikke har klart å finne et passende bilde på internett som kan bli en god bakgrunn for bloggen din, ikke fortvil. Last opp et bilde tatt med ditt eget eller lånte kamera. Det er mest rimelig å plassere det på en gratis vert. En av de mer populære sidene av denne typen er googlepages.com. Du kan imidlertid velge hvilken som helst annen vert du liker.

Trinn 3

Gjør det opplastede bildet til bakgrunnen for bloggen din. For å gjøre dette må du velge "endre html" i "layout" -delen. Finn deretter kommandoen: "bakgrunn: …" og i stedet for ellipsen, lim inn en lenke til bildet ditt for å få følgende oppføring: "bakgrunn: url (http // link.jpg) # 000000"., vil du erstatte den irriterende bakgrunnen for bloggen din med et nytt, øye-behagelig bilde.

Anbefalt: