Hvordan Jukse Med Skjermbilder

Hvordan Jukse Med Skjermbilder
Hvordan Jukse Med Skjermbilder

Video: Hvordan Jukse Med Skjermbilder

Video: Hvordan Jukse Med Skjermbilder
Video: The Reptile Channel Has A Terrible Secret 2024, Kan
Anonim

Nylig er mange sosiale nettverk fulle av annonser om raske og enkle penger. Annonsene lover god inntjening uten investering. For å gjøre det mer overbevisende legger angivelig allerede vellykkede mennesker skjermbilder av betalinger fra sine personlige kontoer. Store mengder på bankkort, Internett-lommebøker, samt ganske gode tall i betalingshistorien, gir ikke den minste tvil om at alt er rettferdig, og på denne måten kan du virkelig tjene penger.

Hvordan jukse med skjermbilder
Hvordan jukse med skjermbilder

Faktum er at en webside som vises i en hvilken som helst nettleser, består av kode. Bare noen få museklikk, og den opprinnelige koden kan redigeres: legg til ord, endre tall. Alle moderne nettlesere lar deg gjøre dette på få sekunder, du trenger bare å forstå det grunnleggende om html.

For å få deg til å forstå bedre, kan du endre ikke bare tall, men også ord på hvilken som helst side på et nettsted. Det er på denne enkle måten svindlere prøver å tiltrekke vanlige brukere til deres uærlige virksomhet. De viser store mengder betalinger i sine personlige kontoer, gevinster på nettcasinoer, gevinster på forskjellige typer spill. For å manipulere fragmenter av html-kode, trenger du ikke ha kunnskap om Photoshop og andre grafiske programmer, alt er ganske enkelt og raskt. Det er nok å ringe konsollen og finne det nødvendige kodefragmentet i den, og deretter endre det ved å redigere den nødvendige delen.

Bilde
Bilde

Dessverre er denne kunnskapen tilgjengelig for absolutt alle brukere, og det er tusenvis av nettsteder med lignende instruksjoner. Bedrageri er ulovlig og fører til strafferettslige straffer! Imidlertid er det nok folk som ønsker å tjene penger på andres tillit på denne måten. Når man kjenner til disse ordningene, kan brukeren enkelt skille hvor de blir villedet ved å tilby enkle penger, og derved beskytte seg mot å bli lurt.

Anbefalt: