Hvordan Lage En YouTube-kanaltrailer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En YouTube-kanaltrailer
Hvordan Lage En YouTube-kanaltrailer

Video: Hvordan Lage En YouTube-kanaltrailer

Video: Hvordan Lage En YouTube-kanaltrailer
Video: HVORDAN LAGE EN YOUTUBE-KANAL (Tutorial) 2024, Kan
Anonim

Youtube er et av de mest populære nettstedene for å se forskjellige videoer. Hver eier av kanalen hans bør utforme den på en slik måte at besøkende liker det, inkludert å lage en trailer.

Hvordan lage en YouTube-kanaltrailer
Hvordan lage en YouTube-kanaltrailer

Hva er en YouTube-kanaltrailer

Under et slikt konsept som en trailer for en kanal på Youtube, bør man forstå hovedvideoen, som åpnes når en bruker går direkte til selve kanalen. Alle kan installere videoen de vil ha. For eksempel kan det være: en salgsvideo, en hilsen eller bare en ny video. I tillegg inneholder traileren vanligvis den viktigste (etter din mening) informasjon. Du kan installere kanaltraileren i spesialmenyen "Design".

Som du kanskje gjetter fra navnet, har denne menyen alle funksjonene som kan endre utformingen av kanalen din. For eksempel kan en eier starte med å opprette og tilpasse en kanaloverskrift. Hvis du ikke installerer den, er det lite sannsynlig at mange besøkende kommer til denne kanalen, og på toppen vil det være den vanlige grå, umerkelige strukturen. Derfor, hvis du vil at kanalen din skal bli likt av mange, må du sørge for å lage en topptekst.

Du kan begynne å designe først etter at du har logget på Youtube. Når du går inn i kanalen, vil det være en knapp “Legg til kanaldekorasjon” øverst. Velg "Last opp bilder". Det er verdt å merke seg at det er visse krav som for det meste er relatert til størrelsen på bildet. Oppløsningen skal være 2560x1440. Dette er nødvendig for at toppteksten skal se lik ut på alle enheter. Her kan du angi kanallogo og ikon.

Hvordan lage en YouTube-kanaltrailer

For å legge til en kanaltrailer, bør du også gå til "Design" eller velge riktig element i "Channel Settings Checklists" -menyen. Trykk deretter på knappen "Gjennomgå innstillinger" og aktiver den ved hjelp av tilsvarende knapp. Deretter må du åpne hovedsiden til kanalen din og klikke på påskriften "Kanaltrailer" (selvfølgelig må du først legge til videoen i den og først deretter velge den). Vinduet "Mine videoer" åpnes og viser hele listen over videoene dine. Velg nøyaktig hva du trenger fra denne listen.

I tillegg kan abonnenter og gjester på kanalen se forskjellige trailere. Du kan også endre videoen i hovedmenyen til kanalen ved å klikke på henholdsvis knappen "Hva vil de som ikke er abonnert på kanalen se" eller "Hva vil abonnentene dine se". Dermed kan du tiltrekke deg nye mennesker med traileren din, og vennligst abonnenter, for eksempel med det de ikke har sett.

Anbefalt: