Hvordan Legge Til Et Bilde I En Kommentar I LiveJournal

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Til Et Bilde I En Kommentar I LiveJournal
Hvordan Legge Til Et Bilde I En Kommentar I LiveJournal

Video: Hvordan Legge Til Et Bilde I En Kommentar I LiveJournal

Video: Hvordan Legge Til Et Bilde I En Kommentar I LiveJournal
Video: hvordan bruke Instagram? 2024, April
Anonim

"Live Journal" er et nettsted der brukere kan føre sine virtuelle dagbøker, opprette fellesskap og delta i dem, og legge igjen notater og kommentarer til innleggene til andre brukere.

https://www.eshopm.com/media/catalog/product/cache/1/image/b23a9dad91db7f1c0f94e27fffbd7625/l/i/livejournal.com_1
https://www.eshopm.com/media/catalog/product/cache/1/image/b23a9dad91db7f1c0f94e27fffbd7625/l/i/livejournal.com_1

Bruksanvisning

Trinn 1

I "Live Journal" kan du legge igjen kommentarer til brukeroppføringer, hvis forfatteren av innlegget ikke har satt forbud mot dem. Hvis du legger ut kommentarer anonymt, vil du ikke kunne koble et bilde til innlegget ditt. Derfor, hvis du vil at kommentaren din skal ledsages av et bilde fra profilen din, må du logge på kontoen din.

Steg 2

Bare autoriserte brukere kan velge et bilde for en kommentar. Før du legger igjen en post under et innlegg i LiveJournal, må du logge på LiveJournal-profilen din. For å gjøre dette, skriv inn www.livejournal.com i adressefeltet i nettleseren din. Klikk på tegnet "Logg inn" øverst på siden. Skriv inn brukernavn og passord og klikk på "Logg inn" -knappen.

Trinn 3

Etter det, finn innlegget i LiveJournal du ønsket å svare på, og klikk på lenken "Legg igjen en kommentar" eller på en knapp med lignende tekst, da det kan variere avhengig av utformingen av en bestemt side i "LiveJournal". Et vindu for å sende en kommentar åpnes foran deg. Til venstre ser du ditt viktigste LiveJournal-bilde. For å endre det, klikk på bildet til venstre for kommentarfeltet. Et vindu med alle bildene du tidligere lastet opp til Live Journal-kontoen din, åpnes foran deg. Klikk på ønsket bilde med venstre museknapp. Deretter skriver du en kommentar i feltet til høyre og klikker på "Legg igjen en kommentar" -knappen. Ved siden av innlegget ditt vil det valgte bildet være.

Trinn 4

Du kan også legge ved et bilde som ikke tidligere er lastet opp til en kommentar. For å gjøre dette, i form av å sende en kommentar, klikker du på hovedbildet ditt og nederst i vinduet som åpnes klikker du på lenken "Manage userpics". Siden "Rediger brukerbilder" åpnes i en ny fane. Last opp et nytt bilde fra datamaskinen eller fra internett. I det første tilfellet, øverst til venstre på siden, velger du alternativet "Fra fil" og klikker på "Velg fil" -knappen. Velg ønsket bilde i vinduet som åpnes og klikk "Åpne". Hvis du vil laste ned et bilde fra Internett, velger du funksjonen "Fra nettverket" og skriver e-postadressen til ønsket bilde i feltet ved siden av dette alternativet. Vær oppmerksom på at det nye brukerbildet ikke må være mer enn 100 piksler i lengde og bredde og ikke skal overstige 40 KB. Klikk på "Last ned" -knappen nederst til venstre på siden. Oppdater siden med oppføringen i "LiveJournal" hvor du vil legge igjen en kommentar og velg bildet du trenger, som beskrevet ovenfor.

Anbefalt: