Hvordan Promotere En Blogg

Hvordan Promotere En Blogg
Hvordan Promotere En Blogg

Video: Hvordan Promotere En Blogg

Video: Hvordan Promotere En Blogg
Video: Как королева TikTok Дина Саева заработала миллионы рублей и завоевала миллионы подписчиков 2024, Kan
Anonim

Hovedoppgaven til enhver bloggforfatter er å markedsføre bloggen. Tross alt kan en blogg som ingen leser unntatt forfatteren knapt kalles vellykket. Markedsføring av en blogg er ikke mindre, og kanskje mer, en kreativ og vanskelig oppgave enn å skrive interessante innlegg. Her er noen enkle trinn for å komme i gang med denne morsomme prosessen.

Hvordan promotere en blogg
Hvordan promotere en blogg
  1. Først av alt, for å markedsføre en blogg, må du skrive til den. Du må skrive interessant (som er viktig) og regelmessig (som kanskje er enda viktigere). I tillegg må du reagere på kommentarer når de begynner å vises. Dette er en garanti for lesernes kjærlighet, og hvis leserne elsker deg, vil de lese bloggen, anbefale den til vennene sine, legge ut lenker til innleggene dine på bloggene deres, og alt dette er helt frivillig og uten ytterligere innsats på din del.
  2. Send bloggen din til flere populære nettsteder. En liste over populære nettsteder finner du her: https://blogs.yandex.ru/services/. Konfigurer alle bloggene slik at hvert innlegg fra hovedbloggen kopieres til hvert nettsted. Ikke glem å ta med en lenke til hovedinnlegget - dette vil sikre at det er lenker til bloggen din, noe som er viktig for søkemotorer når du vurderer rangeringen, og derfor vil tekstene dine vises i de øverste linjene i søkemotorer.
  3. Ikke forsøm SEO. Velg nøkler for hver artikkel. Plasser dem i tittelen og tittelkoden. Fremhev dem i teksten, bruk dem i bildetekster og alt="Image" -koder for illustrasjoner. Alt dette vil gi en tilstrømning av besøkende fra søkemotorer, og den er mye mer stabil og ikke så lunefull som publikum til leserne.
  4. Kommenter andres blogger. Dette vil gi både en tilstrømning av besøkende som er interessert i kommentarene dine, og flere lenker til bloggen din fra andre blogger. I det minste vil forfatteren av den kommenterte artikkelen definitivt komme til deg, og kanskje til og med si noen ord om deg i bloggen sin, eller legge igjen en kommentar under et av innleggene dine. Hvis dette er en kjent person i blogosfæren, kan en slik kommentar i seg selv tiltrekke seg mange lesere.

    Det er ganske populært i blogsfæren å overlate innleggelse av kommentarer på dine egne vegne til frilansere for penger. Denne metoden kan virkelig gi mange lenker på kort tid, men som regel etterlater kvaliteten på slike kommentarer mye å være ønsket, og de skader bare bildet av bloggforfatteren.

Anbefalt: