Hvordan Finne Nøkkelord I

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Finne Nøkkelord I
Hvordan Finne Nøkkelord I

Video: Hvordan Finne Nøkkelord I

Video: Hvordan Finne Nøkkelord I
Video: Finn gjennomsnitt, median og typetall 2024, Kan
Anonim

For å optimalisere et nettsted for søkemotorer, er det nødvendig å komponere en semantisk kjerne som inneholder nøkkelord. Disse inkluderer alle ord og uttrykk relatert til spesifikasjonene til ressursen. Men hvordan velger du dem for å tiltrekke seg flere besøkende?

Hvordan finne nøkkelord
Hvordan finne nøkkelord

Det er nødvendig

  • -En datamaskin;
  • -Internettet;
  • -Nettsted.

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem for hvilke spørsmål du vil tiltrekke besøkende til nettstedet. Sammenlign disse forespørslene med emnet på ressurssidene dine. Ideelt sett bør denne sammenligningen vise at for hver potensielle forespørsel har du tekstmateriale der det er to eller tre direkte forekomster som er identiske med forespørslene. I tillegg til dem, må artikkelen inneholde uttrykk som har nær betydning.

Steg 2

Velg nøkkeluttrykk i henhold til spesifikasjonene til ressursen. For eksempel, for et nettsted dedikert til å åpne restauranter, kan følgende setninger være “nøkler”: “restaurantvirksomhet”, “restaurantmarked”, “åpning av restaurant”, “hvordan åpne restaurant”. Men dette kan ikke begrenses til. Kantiner, kafeer, puber, tehus og dusinvis av andre formater kan også kategoriseres som en "restaurant". Derfor, når du komponerer viktige spørsmål, simulerer setninger og med deres deltakelse.

Trinn 3

Se etter en rekke uttrykk som er spesifikke for det valgte emnet. Et nettsted viet til medisin, i semantisk kjerne, kan ha slike setninger som "sår hals (arm, ben, hode)", "hvordan man behandler influensa (sår hals, dysbiose)", "symptomer på kolera (hjernehinnebetennelse, skjørbuk)”. Det er også ønskelig å ta med i nøkkelordene og uttrykkene relatert til søket etter medisiner og andre produkter relatert til temaet medisin.

Trinn 4

Finn fleksible løsninger. Analyser de mest stilte spørsmålene, for eksempel kan du gjøre dette på Yandex statistikk-siden for søk. Hvis ressursen din handler om å leie bolig, kan du tenke på hvilke andre ord besøkende kan få til deg. Ta med det du synes er mest interessant i den semantiske kjernen. For eksempel "leie (leie, leie, finn) en leilighet (rom)", "bolig (rom, leilighet) i en periode …", "bolig (rom, leilighet) til leie" osv. Jo flere synonymer som er relevante for populære søkeord i din semantiske kjerne, desto raskere kommer potensielle besøkende til nettstedet ditt.

Anbefalt: