Hvordan Markedsføre Et Nettsted På Internett

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Markedsføre Et Nettsted På Internett
Hvordan Markedsføre Et Nettsted På Internett

Video: Hvordan Markedsføre Et Nettsted På Internett

Video: Hvordan Markedsføre Et Nettsted På Internett
Video: Как королева TikTok Дина Саева заработала миллионы рублей и завоевала миллионы подписчиков 2024, April
Anonim

Nettstedskampanje er et komplekst arbeid som består av to hovedfaser: intern og ekstern optimalisering. Intern optimalisering bør ta hensyn til strukturen på nettstedet og kvaliteten på innholdet. Og ekstern optimalisering betyr å plassere kontekstuell reklame, lenker og artikler på eksterne ressurser.

Hvordan markedsføre et nettsted selv
Hvordan markedsføre et nettsted selv

Hvis du har et nettsted og ønsker å markedsføre det selv, bør du først forstå særegenheter ved søkemotorer og markedsføringsmetoder. Grunnlaget for markedsføring av søkemotorer er intern nettstedoptimalisering. Det er med henne du skal begynne, siden markedsføring av uoptimerte sider vil være mindre effektiv.

Intern optimalisering

Arbeidskomplekset med markedsføring av en Internett-ressurs inkluderer optimalisering av nettstrukturen, kobling av sider, optimalisering og unikisering av innhold, validering av html-koden, søk og fjerning av dupliserte sider.

Når du optimaliserer innholdet ditt, er det veldig viktig å sjekke søkeordtettheten. Det er ingen formel for å bestemme optimal søkeordtetthet og tekstkvalitet, men det er generelle retningslinjer som bør følges for at tekstinnhold skal være attraktivt for både mennesker og søkeroboter:

1. Ikke bruk alle nøkkelordene i ett avsnitt.

2. Du bør unngå hyppig og gjentatt forekomst av de samme setningene. Det er bedre å bruke synonymer.

3. Tekster anbefales å dele inn i avsnitt, og også bruke lister og underoverskrifter på forskjellige nivåer.

4. Tematiske bilder på sidene lar deg gjøre tekstene mer informative.

Nettstedet må vises riktig og likt i forskjellige nettlesere. Så sjekk hvordan det ser ut i de mest populære nettleserne: Firefox, Internet Explorer, Opera og Chrome. Hvis sidene vises feil i en av nettleserne, mest sannsynlig er det syntaksfeil i html-koden, kan dette være lukkede koder.

Hvis nettstedet ditt kjører på et CMS, er det sannsynligvis dupliserte sider. Det er verdt å merke seg at WordPress og Joomla alltid lager duplikater som må fjernes. Den enkleste måten å løse problemet på er å deaktivere indeksering av dupliserte sider. Du kan forby indeksering i robots.txt-filen, for dette skriver du kommandoen Disallow: / i den, og etter skråstrek er adressen til siden som må lukkes fra indeksering angitt.

Ekstern optimalisering

Etter at den interne strukturen på nettstedet er satt i orden, kan du starte ekstern optimalisering. Det første trinnet er å registrere nettstedet ditt med søkemotorer. Som et alternativ til manuell registrering kan du plassere lenker til nettstedet ditt på tredjepartsressurser. Dette kan være lenker i pressemeldinger, nyheter, artikler, etc. Da vil søkerobotene uavhengig finne og indeksere ressursen din.

Hovedoppgaven med ekstern optimalisering er å øke nettstedets posisjon og øke trafikken. Derfor, på dette stadiet av markedsføring, er det nødvendig å annonsere ressursen, som vil tiltrekke seg nye besøkende. Dette kan være kontekstuell reklame eller legge ut artikler og lenker på tredjepartsressurser. Og selv om lenker kanskje ikke påvirker posisjonen til nettstedet på noen måte, kan de uansett øke trafikken.

Anbefalt: