Hvem Er SEO

Innholdsfortegnelse:

Hvem Er SEO
Hvem Er SEO

Video: Hvem Er SEO

Video: Hvem Er SEO
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, Kan
Anonim

Seoshnik, eller SEO-optimizer, refererer til kategorien spesialister som arbeider for å forbedre nettstedsplasseringen i søkemotorresultatene. Det vil si at en SEO-spesialist er engasjert i markedsføring av nettsteder.

Hva er SEO-jobben?
Hva er SEO-jobben?

Seoshnik er et slangord som brukes i profesjonelle miljøer for SEO-spesialister. Forkortelsen SEO (engelsk søkemotoroptimalisering) oversettes til russisk som "søkemotoroptimalisering".

Hva er ansvaret til en SEO-spesialist

En av hovedoppgavene til SEO er å heve posisjonen til nettstedet i søkemotorresultatene. Derfor inkluderer komplekset av arbeid med søkemotoroptimalisering analyse av konkurrenters nettsteder, forbedring av funksjonaliteten til den markedsførte Internett-ressursen, optimalisering av den interne strukturen på nettstedet, valg av nøkkelord (kompilering av en semantisk kjerne), søk etter nettsteder for kjøp av lenker.

Eksperten er engasjert i komplekst analytisk arbeid, og omfanget av hans plikter kan stadig utvides. Tross alt endres og forbedres algoritmene til søkemotorene. SEO-spesialisten må være forberedt på at han hele tiden trenger å studere nye strategier og prinsipper for markedsføring.

SEOs ansvar inkluderer også samarbeid med tekstforfattere. Han må kunne lage en teknisk oppgave for dem og sørge for at innholdet på nettstedet oppfyller de nyeste SEO-kravene (unikhet, relevans, tekstvolum og struktur).

En spesialist innen markedsføring av nettsteder må ha et analytisk tankesett. Når det gjelder teoretisk kunnskap, bør han ikke bare være kjent med Internett-teknologier relatert til prinsippene for hvordan søkemotorer fungerer, men også med det grunnleggende om markedsføring, reglene for html-layout, W3C-standarder og detaljene ved konfigurering av forskjellige webservere..

De viktigste retningene for søkemotoroptimalisering

SEO-optimalisering innebærer å jobbe med interne og eksterne faktorer. Intern optimalisering inkluderer alt som er direkte relatert til strukturen, designet og innholdet på nettstedet. Dette er arbeidet med å lage praktisk navigering på nettstedet, utvikle grensesnittelementer og andre detaljer som forbedrer brukervennligheten (brukervennlighet for brukerne).

Ekstern optimalisering arbeider med eksterne faktorer som påvirker posisjonen til nettstedet. Dette inkluderer å gjennomføre reklamekampanjer, registrere seg i søkemotorkataloger, tiltrekke nye besøkende til nettstedet for å forbedre atferdsfaktorer, kjøpe lenker, legge ut pressemeldinger, nyheter, artikler og bannere på andre Internett-ressurser. Dermed tilhører den kompetente organisasjonen av reklamekampanjer også metodene for ekstern optimalisering.

Anbefalt: