Hvordan Lage Et Bilde Unikt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Et Bilde Unikt
Hvordan Lage Et Bilde Unikt

Video: Hvordan Lage Et Bilde Unikt

Video: Hvordan Lage Et Bilde Unikt
Video: 25 COOL IDEAS FOR A PICTURE 2024, Kan
Anonim

Hvis du har din egen blogg eller nettside, bruker du sannsynligvis bilder i den for å gjøre den mer interessant og attraktiv. Bildene tatt fra internett er imidlertid ikke unike. Dette betyr at de ikke gir deg trafikk. Det er en annen sak om du bruker unike bilder som vises i søkemotorer. Tross alt, takket være dette, kan antall lesere eller kunder øke betydelig. I tillegg er unike bilder iøynefallende.

Hvordan lage et bilde unikt
Hvordan lage et bilde unikt

Det er nødvendig

  • - Photoshop;
  • - originalbildet for behandling

Bruksanvisning

Trinn 1

Selvfølgelig kan du ta bilder eller tegne bilder selv. Hvis du har lyst, styrke og tid til dette, samt et godt digitalkamera, hvorfor ikke? Dessuten er dette en flott måte for selvuttrykk og kreativitet. Vel, hvis du ikke har mulighet eller ønske om dette, så kan du lage unike bilder fra de som er tilgjengelig. Et grafikkprogram for bildebehandling - for eksempel Photoshop, vil hjelpe deg med dette.

Steg 2

Den enkleste måten å gjøre et bilde unikt, er å snu det horisontalt eller vertikalt. For å gjøre dette, velg menyelementene "Image" - "Image rotation" - "Vend lerret horisontalt / vertikalt". Denne metoden er imidlertid ikke egnet for bilder med inskripsjon (tekst). Det bør også tas i betraktning at denne metoden ofte brukes av andre, siden den er den enkleste. Derfor, jo flere mennesker har speilet bildet ditt til deg, og deretter tok disse speilkopiene til bloggen eller nettstedet, desto mindre unikt blir det.

Trinn 3

En annen måte er å rotere bildet 15 eller flere grader i hvilken som helst retning. Jo mer du roterer graden, jo mer unik blir bildet for søkemotoren. Dessuten fungerer bildet bra med komprimeringsmetoden med en ganske stor prosentandel (fra 20%). Du bør imidlertid ikke overkomprimere og rotere bildet heller, ellers blir bildet for forvrengt.

Trinn 4

Du kan øke det unike ved et bilde ved å endre formatet. For eksempel fra.jpg

Trinn 5

Du kan kombinere disse metodene. Vend for eksempel, komprimer og roter litt. Eller du kan lage en collage fra flere bilder. Dette er en fin måte å gjøre et bilde unikt, selv om det er litt mer tidkrevende. Og det siste: For at en blogg med bilder skal gi deg trafikk, ikke glem å legge til alt="Image" og tittelkoder til bildet.

Anbefalt: