Hvordan Bygge Koblingsmasse

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bygge Koblingsmasse
Hvordan Bygge Koblingsmasse

Video: Hvordan Bygge Koblingsmasse

Video: Hvordan Bygge Koblingsmasse
Video: Hvordan bygge et minihus / anneks + Nyttige tips 2024, Kan
Anonim

Linkmasse er et seouttrykk som innebærer gjennomføring av hendelser som fører til et stort antall tilbakekoblinger til nettstedet ditt. Siden hvert sekund er engasjert i seo etter å ha startet sitt eget Internett-prosjekt, har dette emnet blitt aktuelt.

Hvordan bygge koblingsmasse
Hvordan bygge koblingsmasse

Det er nødvendig

  • - din side;
  • - kontoer på koblinger.

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst må du få kontoer på kjente koblingsbørser. For å gjøre dette må du registrere deg og begynne å jobbe. Registreringsprosessen er ikke vanskelig, så selv en nybegynner kan gjøre det hvis han bruker tipsene til selve nettstedet.

Steg 2

Det grunnleggende prinsippet når du kjøper koblinger på børser: koblingsmassen vises ikke umiddelbart - du må vente noen oppdateringer (oppdateringssider til Yandex-søkemotoren) og trekke konklusjoner basert på disse dataene. Det viser seg ofte at det i begynnelsen av stien er ganske vanskelig å gjette hvilke lenker som vil føre til målet. Og noen nettredaktører gir opp stillingene sine i denne perioden, med henvisning til en stor mengde brukte midler.

Trinn 3

Den første tommelfingerregelen når du kjøper lenker er sekvensielle tilbakekjøp. Ikke bruk budsjettet ujevnt. Tildel et visst beløp, del det for eksempel i en måned og kjøp steder for lenker hver dag. Det anbefales å kjøpe fem til ti lenker hver dag.

Trinn 4

Den andre regelen er mangfoldet av givere (lenke kilder). Sørg for å veksle mellom kjøpssteder: det anbefales å bruke brukerprofiler, bloggsider, forumsignaturer, kataloger og sosiale nettverk.

Trinn 5

Den tredje regelen er lenker fra populære eller relevante sider. Det er verdt å si her at det er tilrådelig å bruke nettstedene til emnet ditt, selv om mange nettredaktører har vekket kontrovers om dette emnet. Det du bruker er bare din virksomhet.

Trinn 6

Den fjerde regelen er din egen strategi. Hver person lever livet på en annen måte, og derfor bør promotering av prosjektene deres gjøres spesielt. Utvikle strategien din, moderniser den og bruk den. Det kan hende at det er din taktikk som vil være den mest egnede for å generere høy inntekt.

Anbefalt: