Hvordan Planlegge Nettstedoppdateringer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Planlegge Nettstedoppdateringer
Hvordan Planlegge Nettstedoppdateringer

Video: Hvordan Planlegge Nettstedoppdateringer

Video: Hvordan Planlegge Nettstedoppdateringer
Video: Hvordan bytte front nedre arm på BMW 5 E60 [Bruksanvisning] 2024, Kan
Anonim

Vanlige nettstedoppdateringer lar brukerne hele tiden tegne noe nyttig for seg selv på sidene. Dette gir igjen et insentiv til å besøke dem igjen. Regelmessigheten med å motta nytt materiale vil lære folk å også regelmessig besøke en slik punktlig ressurs for å lese en ny artikkel, se nye produkter og bli kjent med nye kampanjer. For at nettstedet skal fylles systematisk, er det nyttig å lage en oppdateringsplan og følge den nøye.

Hvordan planlegge oppdateringer av nettstedet
Hvordan planlegge oppdateringer av nettstedet

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er svært tidkrevende å endre store nettsteder og vanskelig å fullføre uten tidsplan. Det spiller ingen rolle hvordan oppdateringene vil finne sted: om eieren selv installerer dem, om han overlater det til en innleid spesialist eller en hel organisasjon, det viktigste er regelmessighet.

Steg 2

Mangelen på oppdateringer på nettstedet i lang tid vil føre til at søkemotorer vil vurdere ressursen som død. På den annen side kan for ofte oppdatering av nettsider som beveger seg i søkeresultatene slå ut sitater. Derfor anses den mest optimale oppdateringsfrekvensen å være annenhver uke.

Trinn 3

Andre viktige regler for oppdatering er innholdet på nettstedet og oppdatering først og fremst de sidene som ikke er blant de 100 beste. Sidene som er inkludert i denne toppen, bør interessere deg mindre. Deres fremgang mot topp 10 i SERP avhenger av relevansen, originaliteten til teksten og koblingsmassen til siden.

Trinn 4

Så oppdateringsplanen for nettstedet bør styres av listen over sider som ikke er inkludert i topp 100. Avhengig av antall slike sider, oppdater dem en, to eller tre om dagen slik at du kan oppdatere dem alle innen en måned. Slik overveielse og måling i arbeidet med innhold er nødvendig slik at søkemotoren oppfatter disse handlingene som normalt arbeid med nettstedet, og ikke som en optimalisering av innholdet.

Trinn 5

Arbeid ikke bare med tekster. Vær oppmerksom på regelmessig oppdatering av de grafiske elementene på nettstedet. Prøv å redusere vekten på bildene dine for å gjøre det lettere for brukere å laste inn nettsider. Mett bilder og erstatt tekster med nøkkelord. For å ikke glemme grafiske oppdateringer, skriv disse handlingene i ett av avsnittene i timeplanen din. Det anbefales å utføre større arbeider med sidegrafikk 1-2 ganger i året.

Trinn 6

Når du gjør endringer på nettstedet, må du huske de besøkende. Hvis det er mulig, ikke endre plasseringen til navigasjonsknappene og seksjonstitlene. Ellers vil ikke dine faste kunder lenger finne det de trenger. Når du gjør storstilt grafikkarbeid, prøv å ikke overdrive det eller skremme bort brukere.

Anbefalt: