Opprette Riktig Innhold For Nettstedet

Opprette Riktig Innhold For Nettstedet
Opprette Riktig Innhold For Nettstedet

Video: Opprette Riktig Innhold For Nettstedet

Video: Opprette Riktig Innhold For Nettstedet
Video: Opprette prosjekttilbud og oppdragsbekreftelse for prosjekt 2024, Kan
Anonim

Optimalisering av søkemotorer er bare et middel til å tiltrekke besøkende til nettstedet ditt. Svaret på spørsmålet om de tiltrukne brukerne vil forbli på sidene i webprosjektet, om de vil bli de faste gjestene, avhenger av innholdet.

Opprette riktig innhold for nettstedet
Opprette riktig innhold for nettstedet

Hvis nettredaktøren klarer å tilby den markedsførte ressursen effektivt innhold, vil trafikkflyten glede seg over volumer og konstantitet.

Så hva er det ideelle innholdet, hvordan lager du det?

  1. Deler av nettstedet. For at besøkende skal finne ønsket artikkel uten å referere til søkeskjemaet, er det nødvendig å sortere det nye materialet i det virtuelle prosjektet riktig i seksjoner. Selvfølgelig er dette alternativet egnet for nettsteder som har muligheten til å dele seg i seksjoner. Innholdet i hver seksjon må være representert med minst 12 tekster, ellers vil besøkende føle skuffelse fra tomheten på nettstedet, anser det som tomt. Det er absolutt ikke behov for et stort antall halvtomme seksjoner.
  2. Informasjon. Du bør ikke utarbeide tekster til nettstedet selv om kunnskapen din om emnet ikke er god nok. Det globale nettverket er allerede fullt av meningsløse, vannet materialer, med deres hjelp kan du bare skremme bort besøkende, ikke tiltrekke dem. I tillegg er rekkefølgen og regelmessigheten av å legge til informasjon nødvendig, og sideeieren har ikke alltid nok tid til dette.
  3. Bilder. Takket være temabilder kan du få en ekstra trafikkilde. I tillegg øker illustrasjoner av høy kvalitet den visuelle appellen til nettstedets innhold og gjør oppmerksom på spesifikke artikler. Og selvfølgelig bør vi ikke glemme bildeoptimalisering.
  4. Skjønnhet. Det avhenger av en kombinasjon av mange faktorer, en av de viktigste er skriften. Den skal være kompatibel med bakgrunnen til nettstedet, ha den optimale størrelsen, være lett å oppfatte og ikke trette øynene. Artikler skal formateres, deles inn i avsnitt, suppleres med lettleste skrifter og underoverskrifter.
  5. Optimalisering. Når du optimaliserer nettstedsmaterialer, bør du ikke gå utover tetthetsterskelen, som er tre prosent, spesielt hvis du planlegger å markedsføre i Yandex. Selvfølgelig må søkeord samsvare med det semantiske innholdet på siden de brukes på.
  6. Lesbarhet. Arbeidet med automatiske programmer som genererer unike artikler, kan ikke betraktes som en innholdskilde for nettstedet. Det samme kan sies om automatisk oversettelse av tekster fra andre språk; før publisering bør de få et lesbart blikk.
  7. Leseferdighet. Mange brukere forbinder grammatiske feil med lav profesjonalitet og inkompetanse. Dette forårsaker mistillit, og det er usannsynlig at brukeren vil bruke tjenestene dine eller kjøpe det tilbudte produktet.

Anbefalt: