Hvordan Lese Meldingshistorikk I Icq

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese Meldingshistorikk I Icq
Hvordan Lese Meldingshistorikk I Icq

Video: Hvordan Lese Meldingshistorikk I Icq

Video: Hvordan Lese Meldingshistorikk I Icq
Video: Новая Аська : ICQ New ! 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil lese arkivet med ICQ-meldinger, kan du gjøre det gjennom grensesnittet til selve programmet. Totalt er det to måter å lese historien til meldinger i ICQ.

Hvordan lese meldingshistorikk i icq
Hvordan lese meldingshistorikk i icq

Det er nødvendig

Datamaskin, Internett-tilgang, ICQ-klient

Bruksanvisning

Trinn 1

Hver dag, når du kommuniserer med andre mennesker via ICQ, arkiverer programmet alle dialoger (både innkommende og utgående meldinger). Takket være dette kan absolutt alle brukere, om nødvendig, lese meldingshistorikken med den interesserte. I dag gir programmet to måter å vise arkivet med meldinger på, som vi vil snakke om mer detaljert.

Steg 2

Lese historikken til meldinger i ICQ gjennom hovedmenyen i programmet. Start ICQ-klienten ved å dobbeltklikke på snarveien med venstre museknapp. Etter at du har logget på og programmet kobles til nettverket, klikker du på "Meny" -knappen i den øvre delen. En imponerende liste over programfunksjoner åpnes før deg. I et bestemt tilfelle er du interessert i "Historie" -elementet. Etter å ha åpnet denne delen, flytt markøren til ønsket kontakt og klikk på den med venstre museknapp. Et arkiv med kommunikasjonen din med den valgte kontakten vises i høyre vindu.

Trinn 3

Lese meldingsloggen ved hjelp av en dialogboks med brukeren. Når du kommuniserer med en person, kan du se historien om tidligere korrespondanse med ham som følger. Hold markøren over avatøren til samtalepartneren, og velg delen "Historie" i menyen som vises. Etter det åpnes et vindu foran deg, som inneholder all tidligere korrespondanse med denne personen.

Anbefalt: