Hvordan Velge Et Program For å Kutte MP3-filer

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Et Program For å Kutte MP3-filer
Hvordan Velge Et Program For å Kutte MP3-filer

Video: Hvordan Velge Et Program For å Kutte MP3-filer

Video: Hvordan Velge Et Program For å Kutte MP3-filer
Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2024, April
Anonim

Programmer for redigering av MP3-filer hjelper deg med å behandle ønsket lydspor slik brukeren trenger. De lar deg trimme lydsporet, fikse lydfeil, endre tempo, tonehøyde, forbedre kvaliteten og legge til noen effekter. Det er mange slike programmer, både betalte og gratis, og de er alle ganske enkle å bruke. Brukeren må bare velge den som passer best og komme i gang.

Hvordan velge et program for å kutte MP3-filer
Hvordan velge et program for å kutte MP3-filer

mp3DirectCut

Et enkelt og brukervennlig program som lar deg jobbe med MP3-lydfiler uten å klemme dem eller forringe kvaliteten. Etter kutting og alle andre nødvendige transformasjoner, vil lydsporet beholde sin opprinnelige lyd.

Et annet praktisk punkt i programmet er mulig bruk av grunnleggende effekter, for eksempel: demping, lydfade osv.

Audacity

Dette programmet er interessant fordi det ikke bare kan fungere med Windows, men også med Mac OS, Linux. Men dette er ikke hovedfordelen, men det faktum at den lar deg samtidig jobbe med flere lydspor. Det vil si at brukeren kan endre 2-3 spor parallelt: kutte ut et stykke fra det ene, sette det inn i det andre, legge det ene oppå det andre osv.

Programmet fungerer ikke bare med MP3-format, men også med WAV, FLAC, OGG Vorbis. Den lar deg endre tempo, tonehøyde og justere kvaliteten på lydsporet.

I tillegg kan Audacity jobbe med lydopptak: ta opp både fra mikrofonen og line-in.

FreeAudioDub

Dette programmet er veldig enkelt å bruke og sparer mye tid, for når du lagrer det kuttede lydstykket dekodes det ikke på nytt. Dette sikrer at lydfilens originale lydkvalitet bevares.

I tillegg til MP3 støtter programmet mange andre formater: WAV, WM, AC3, M4A, MP2, OGG, AAC.

Wave Editor

Et annet flott program som lar deg raskt og enkelt trimme lydspor. Menyen er veldig lett og ikke overmettet med unødvendige funksjoner, i utgangspunktet lar programmet deg utføre standardoperasjoner for redigering av et spor.

Imidlertid er det også muligheten for å bruke effekter. Du kan sette inn en jevn fade inn eller fade ut i et lydspor, du kan normalisere lyden, invertere og til og med eksportere til WAV-format.

Programmet støtter formater: MP3, WMA, WAV (PCM, ADPCM, GSM61, DSP, A-LAW, U-LAW, etc.).

Wavosaur

Men dette programmet er en ganske seriøs og kraftig lydredigerer og kan ikke bare brukes til trimming og overfladisk redigering av et spor. Den har et stort antall funksjoner for behandling av lydfiler: falming, fjerning av vokal, legge til en stillhetseffekt, konvertering fra stereo til mono, normalisering av lyd- og volumnivå osv.

I tillegg støtter programmet alle de store lydformatene og lar deg konvertere det ene til det andre.

GoldWave

En av de kraftigste og mest brukte lydredigererne, ikke dårligere i funksjonalitet enn profesjonelle lydredigeringsprogrammer. Programmet lar deg ikke bare redigere en lydfil på en standard måte, men også konvertere den til mange forskjellige formater, legge til lydeffekter, spille inn lyd fra eksterne enheter, etc.

I tillegg til MP3 støttes alle de store lydformatene.

Anbefalt: