Hvordan Sende En Fil Med Posten Hvis Den Er Stor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende En Fil Med Posten Hvis Den Er Stor
Hvordan Sende En Fil Med Posten Hvis Den Er Stor

Video: Hvordan Sende En Fil Med Posten Hvis Den Er Stor

Video: Hvordan Sende En Fil Med Posten Hvis Den Er Stor
Video: Hvordan sende en planlagt e-post i Outlook 2024, Kan
Anonim

E-post er praktisk for å sende forretningsbrev og andre dokumenter til adressaten. Du kan også sende bilder, musikk og videoer via e-post. Hvis disse filene er store nok i vekt, kan du bruke spesialtjenestene til maileren din.

Hvordan sende en fil med posten hvis den er stor
Hvordan sende en fil med posten hvis den er stor

Det er nødvendig

  • - Registrert E-post;
  • - fil for nedlasting.

Bruksanvisning

Trinn 1

De fleste e-posttjenester gir brukerne en utmerket service for sending av store filer. Bekvemmeligheten med denne funksjonen ligger i at den ikke krever spesielle handlinger og tidkrevende, siden nedlastingen av omfattende informasjon er så automatisert som mulig: filen vil bli sendt til selve serveren. Din oppgave er bare å velge riktig element mens du arbeider med e-post.

Steg 2

Så for eksempel i "Mail.ru" når du oppretter et nytt brev, klikker du bare på lenken med påskriften "Send fil> 20 Mb", som ligger til høyre for "Legg ved fil" -knappen. Etter å ha klikket på lenken, vil du finne deg selv på neste side med adressen https://files.mail.ru/, hvorfra du kan sende opptil tjue filer som veier opptil en Gigabyte. For å sende dem til serveren, klikk på "Last opp fil" -knappen, velg plasseringen og vent til nedlastingen er fullført. Klikk deretter på "Get link" -knappen - du må sette den inn i "kroppen" i brevet.

Trinn 3

Her kan du også bruke VIIP-tilgang, der stor informasjon lagres på serveren i opptil to måneder. Du kan aktivere VIP-tilgang ved hjelp av en SMS-melding verdt 54 rubler i Russland og 2 USD. for andre land. Ved å koble til denne funksjonen kan du forlenge lagringsperioden for informasjonen din på serveren, øke størrelsen på informasjonen som sendes om gangen til 2 GB og lagringsmengden opp til 20 GB. Og i et helt år kan dokumentene dine være på nettstedet når den betalte tjenesten "Superfile" er koblet til. Kostnaden, eksklusiv merverdiavgift, er 27 rubler for Russland og 1 c.u. for andre land.

Trinn 4

På Yandex blir store mengder informasjon lastet opp til filhostingen Yandex. Narod, hvor du kan laste opp flere filer samtidig. I dette tilfellet kan den maksimale størrelsen på en enkelt fil nå opptil 5 GB. En annen fordel med denne hosting er lagringstiden på den - opptil tre måneder. Når du laster opp flere filer, må den maksimale størrelsen på hver være ca. 2 GB.

Anbefalt: