Hvordan Lukke En Side I Odnoklassniki Fra Fremmede

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lukke En Side I Odnoklassniki Fra Fremmede
Hvordan Lukke En Side I Odnoklassniki Fra Fremmede

Video: Hvordan Lukke En Side I Odnoklassniki Fra Fremmede

Video: Hvordan Lukke En Side I Odnoklassniki Fra Fremmede
Video: Одноклассники войти без регистрации | Как войти в Одноклассники не создавая аккаунт! 2024, Kan
Anonim

Både åpne og lukkede profiler på et sosialt nettverk har sine fordeler og ulemper. Hvis du mener at ikke all informasjonen som er lagt ut på siden din skal bli offentlig, er det bedre å lukke profilen.

Hvordan lukke en side i Odnoklassniki fra fremmede
Hvordan lukke en side i Odnoklassniki fra fremmede

Sosialt nettverk "Odnoklassniki"

I informasjonsalderen foretrekker flere og flere mennesker å kommunisere med hverandre ved hjelp av tastatur og mus. Spesielt for denne spesifikke typen kommunikasjon ble sosiale nettverk opprettet, takket være hvilken kommunikasjon på Internett har blitt en dagligdags virkelighet.

Sosiale nettverk kan grovt sett deles inn i datingsider, bloggenettverk, profesjonelle og elektroniske tjenester for å finne venner og kommunisere med dem.

Det er flere sosiale nettverk med russiske røtter. Men de mest populære og omfattende av dem, når det gjelder antall brukere, er VKontakte og Odnoklassniki.

Det er ingen grunnleggende forskjeller mellom disse to sosiale nettverkene. I begge kan brukeren søke etter sine bekjente fra ulike sosiale sirkler, legge til venner, laste opp bilder og kommentere andre, skrive statuser og kommentarer, se videoer og lytte til musikk online.

En av de viktigste forskjellene, noe som skaper ulempe, er at i Odnoklassniki kan alle brukere gå til siden og se all informasjonen de er interessert i: bilder, videoer, venner og andre personlige data. Mange brukere er ikke fornøyd med denne tilstanden, og spesielt for dem i Odnoklassniki er det en mulighet til å lukke profilen.

En profil på et sosialt nettverk er minst mulig informasjon du legger igjen om deg selv når du registrerer deg på tjenesten for å gjøre det lettere å finne deg.

I dette tilfellet, for å se personlige data, må du sende en søknad til personen du er interessert i og vente på at tillegget skal være en venn.

Lukke en profil på det sosiale nettverket Odnoklassniki

Tjenesten for å lukke en profil på det sosiale nettverket Odnoklassniki er en betalt tjeneste. Du kan betale for det med nettvalutaen - OK'ami. De kan kjøpes med SMS eller kredittkort. Kostnaden for "Closed Profile" -tjenesten er 20 OK.

For å aktivere tjenesten, må du ta noen få enkle trinn. Under profilbildet sitt skal brukeren klikke på "Mer" -knappen, og i vinduet som åpnes velger du "Endre innstillinger" -kommandoen. I neste vindu klikker du på linjen "Lukk profil" og bekrefter å lukke profilen.

Denne tjenesten er gyldig til brukeren åpner profilen på nytt. Etter det vil tjenesten slutte å fungere, og hvis brukeren plutselig bestemmer seg for å lukke profilen igjen, må den betales igjen.

Anbefalt: