Hvordan åpne Et Personlig Nettsted

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne Et Personlig Nettsted
Hvordan åpne Et Personlig Nettsted

Video: Hvordan åpne Et Personlig Nettsted

Video: Hvordan åpne Et Personlig Nettsted
Video: Hvordan åpne flere Teams apper samtidig 2024, Kan
Anonim

La oss si at du har spesiell dyktighet eller kunnskap som du vil dele eller utveksle med likesinnede. Du må definitivt lage din egen personlige nettside. Denne saken er enkel til et bestemt stadium.

Hvordan åpne et personlig nettsted
Hvordan åpne et personlig nettsted

Det er nødvendig

Datamaskin, internettforbindelse, penger

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær tydelig med innholdet og formålet med nettstedet. Du bør ikke stappe alle slags retninger inn i den. For effektivt arbeid og bedre oppfatning av den elektroniske ressursen, stopp på et hvilket som helst emne. Hvis nye ideer dukker opp, vil du opprette et nytt nettsted for dem.

Steg 2

Kom opp med et navn for nettstedet og dets domenenavn. Domenet fungerer som en unik tekstidentifikator. Kjernen er nettadressen. Gjør det opp fra tall og bokstaver i det latinske alfabetet, ta med en bindestrek i det. For å oppfatte enkelt, bør domenenavnet være lesbart og lett å huske. Derfor, jo færre tegn den inneholder (maksimal lengde er 63 tegn) og jo tydeligere ord og uttrykk, jo bedre.

Trinn 3

Bestem hvilket toppdomene -.ru,.com,.org,.net eller annet - du vil se som slutten på din personlige nettadresse.

Trinn 4

Sjekk det oppfunnte domenet for unikhet, for eksempel gjennom nettsteder som selger lignende navn. Hvis navnet er gratis, registrerer du det. Hvis ikke, velg en som ikke er opptatt.

Trinn 5

Registrer et domene på et av nettstedene som tilbyr en lignende tjeneste. Det spiller ingen rolle hvilken registrator du foretrekker. Fokuser på prisen og tiden som er tildelt for registrering. Denne prosedyren varer vanligvis ikke lenge. For å registrere deg, bruk instruksjonene på nettstedet. Fyll ut alle dine personlige data, gjør deg kjent med betalingsmåtene for tjenesten. Betal for et domenenavn. Motta informasjon om vellykket domenedelegering på e-post. Registreringen må fornyes årlig. Ellers vil domenenavnet bli kansellert.

Trinn 6

Velg et vertskap. Dette er hjemmet til nettstedet ditt. Plasser den på gratis hosting hvis du vil. Det er flere og flere lignende steder på Internett hvor du kan være vert for et nettsted med et personlig domene på andre nivå. Eller sett nettstedet ditt på en betalt hosting. For å gjøre dette, kjøp en tjeneste for å plassere informasjon på serveren i en måned eller et år. Hvis du liker vertsfirmaets arbeid, utvid det, hvis det ikke passer deg, finn en ny tjenesteleverandør.

Trinn 7

Det enkleste er gjort - nettstedet er åpent. Velg nå en motor - bruk den gratis eller kjøp den, arbeid på designet og fyll siden med informasjon. Hvis design av en ressurs virker for vanskelig for deg, kan du kontakte nettstedsutviklerne og kjøpe alternativet som passer deg.

Anbefalt: