Hvordan Lage En Server Populær

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Server Populær
Hvordan Lage En Server Populær

Video: Hvordan Lage En Server Populær

Video: Hvordan Lage En Server Populær
Video: Why YOUR Discord server ISN'T GROWING! | How to fix and make your server popular 2024, April
Anonim

De fleste spillere kommer før eller senere til ønsket om å ha sin egen spillserver. Forsyningsmarkedet i dette tilfellet er veldig stort, og det eneste spørsmålet som gjenstår etter at serveren er kjøpt eller leid, er hvordan den skal markedsføres. Det er flere enkle teknikker for å tiltrekke så mange spillere til serveren som mulig, og hvis du følger dem, vil du ha full serverbelastning på kort tid.

Hvordan lage en server populær
Hvordan lage en server populær

Bruksanvisning

Trinn 1

Først av alt, når du kjøper en server, må du sørge for at serverpingen er så lav som mulig. Når du velger en server, sorterer de fleste spillerne etter ping, siden jo mindre den er, desto mer behagelig vil spillet være for dem.

Steg 2

I sjeldne tilfeller, bare hvis det er nødvendig eller legger til spesifikk moro, tillate spesifikke lyder og mønstre. Hver ekstra fil, forskjellig fra den vanlige, fra plugin-modulen til lydsporet til spillet, øker tiden spilleren bruker på å laste spillet. Husk at spillere verdsetter tid og komfort, så bare legg til plugins og lyd hvis de virkelig er verdt det.

Trinn 3

Lag et nettsted for gratis hosting og en gruppe på et sosialt nettverk. Last opp skjermbilder og videoer av fans av spillet, opptak av demo-videoer fra spill og mesterskap for spillet ditt. Gjør serveren din interessant.

Trinn 4

Rekrutter et team av administratorer og filtrer serveren nøye selv for juksere - spillere som bryter reglene eller bruker feil og juksekommandoer. For første gang kan du tiltrekke deg administratorer gratis, og noen måneder etter at du har åpnet serveren, kan du begynne å ta betalt for administratorrettigheter.

Trinn 5

Annonser serveren din på fora dedikert til spillet ditt og på andre servere. Ikke vær redd noen ganger til og med for spam - jo flere spillere finner ut om serveren din, jo mer kommer de til å spille.

Anbefalt: