Hvordan Lese Bladet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lese Bladet
Hvordan Lese Bladet

Video: Hvordan Lese Bladet

Video: Hvordan Lese Bladet
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Nylig har det blitt populært å lese bøker og blader i elektronisk format. Dette kan gjøres ved hjelp av spesielle programmer som er installert på en datamaskin eller smarttelefon. Noen brukere kan ikke forstå problemet med å lese disse bøkene, siden de bruker helt andre programmer for disse formålene.

Hvordan lese bladet
Hvordan lese bladet

Bruksanvisning

Trinn 1

På det store internett er det nettsteder som spesialiserer seg på salg av bøker og magasiner i elektronisk format. For å lese elektroniske dokumenter som er skannet og lagret i et dokument, brukes spesielle programmer, for eksempel Adobe Reader. Du kan ofte se dårlige anmeldelser fra brukere på nettsteder som selger elektroniske versjoner av bøker. Dette skyldes misbruk av programvaren. Ikke glem at programmer som arbeider med tekstdokumenter ikke kan åpne elektroniske dokumenter.

Steg 2

En annen feil er bruken av en utdatert versjon av Adobe Reader-programmet. Hvis du bruker Adobe Reader 5 eller Adobe Reader 6, er det ingen garanti for at du åpner et dokument som ble opprettet med en moderne versjon av programmet. På den offisielle nettsiden til dette programmet kan du laste ned installasjonsfilene.

Trinn 3

Gå til programsiden og velg to alternativer:

- type operativsystem (velg et operativsystem);

- språket du bruker (velg et språk). Etter å ha klikket på Fortsett-knappen, må du velge riktig versjon av programmet, og deretter klikke på Last ned-knappen. Størrelsen på distribusjonssettet varierer fra 20 MB til 90 MB, avhengig av versjonen av programmet.

Trinn 4

Hvis du har en treg internettforbindelse, kan du laste ned et annet program som er analogt med Adobe Reader. Den har et lite distribusjonssett, og den bærbare versjonen lar deg lese elektroniske dokumenter på hvilken som helst datamaskin hvis du kopierer den til en flash-stasjon. Installasjonspakken for Foxit Reader tar opp flere megabyte diskplass.

Anbefalt: