Hvordan Installere En Juks For Minecraft

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere En Juks For Minecraft
Hvordan Installere En Juks For Minecraft

Video: Hvordan Installere En Juks For Minecraft

Video: Hvordan Installere En Juks For Minecraft
Video: ★ Hvordan installere en mod til Minecraft? ★ | WINRAR #1 | emwaAdventure 2024, April
Anonim

Mange Minecraft-spillere vil gjerne gjøre spilllivet lettere. Få for eksempel ressursene du trenger raskere og i mye større mengder enn det som er gitt, eller bli praktisk talt usårbare, for ikke å risikere livet ditt med hvert sammenstøt med fiendtlige mobb eller med andre spillere (med pvp aktivert). Juksekoder hjelper mye med dette.

Med noen jukser kan du se hvor verdifulle ressurser forekommer
Med noen jukser kan du se hvor verdifulle ressurser forekommer

Nødvendig

  • - administrative fullmakter
  • - spillkonsoll
  • - installatør for juks
  • - Minecraft Forge

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du tenker på å installere dette eller det andre jukset, må du innse selv om du virkelig trenger det. På mange ressurser for flere spillere er slike måter å forenkle spillet forbudt på, og du kan til og med bli utestengt for å bruke dem. Imidlertid er det en annen side ved dette problemet - å leke med juks er mye lettere, og derfor vil det sannsynligvis ikke være like interessant for deg som om det ikke er juks. Vil du ikke oppleve alle farene ved Survival eller den tøffeste av alt, hardcore?

Steg 2

I tilfelle du likevel tok et valg til fordel for cheats, se hvordan den som interesserer deg er installert. De eksisterer vanligvis i form av kommandoer eller spesielle mods. Hvis den første er relevant, registrer muligheten for å legge til juksekoder allerede før spillstart, når du genererer en ny verden. Ikke glem at på ressurser for flere brukere er det bare administratoren eller i det minste en operatør med høyt tilgangsnivå som har slike krefter.

Trinn 3

Åpne den samme konsollen der du vanligvis går inn i chatten. For å gjøre dette, trykk på T. Skriv inn kommandoen du vil, med alt å sette / før den. For å teleportere til en hvilken som helst annen spiller som er online for øyeblikket, skriv inn / tp og dine egne og kallenavnene, for å endre været - / slå ned, for å angi en spesifikk tid på dagen - / tid og ønsket numerisk verdi: 0 - for tidlig morgen 6000 for middag, 12 000 for kveld og 18 000 for natt. Hvis du av en eller annen grunn vil drepe karakteren din (for eksempel når han sitter fast i blokker), skriv / drep.

Trinn 4

Om nødvendig, installer jukser laget i form av programvareprodukter. Gjør dette på samme måte som du normalt ville installert mods. Last ned arkivet med juks og åpne det med et spesielt program. Gå til katalogen med spillet, og mer spesifikt til minecraft.jar. Finn den i papirkurvmappen i.minecraft. Du finner sistnevnte ved å skrive inn% AppData% i Run-linjen (for XP) eller ved å søke etter filer og mapper i datamaskinens startmeny (for senere versjoner av Windows).

Trinn 5

Kopier innholdet i cheat-installasjonsmappen til Minecraft-katalogen. Hvis du allerede har andre modi installert, må du sørge for at de er kompatible med juksemodusen. Enda bedre, installer et spesielt tillegg - Minecraft Forge: det er nettopp laget for å synkronisere spillmodus. Til slutt sletter du mappen med navnet META. INF fra spillmappen. Han er ansvarlig for integriteten til den tidligere tilgjengelige versjonen av spillet, og derfor vil det i ditt tilfelle være en hindring for å starte spillet. Etter å ha fullført alt, åpner du spillet, genererer en ny verden - og det åpnes allerede med objektene som tilbys av cheat mod.

Anbefalt: