Hvordan Vedlikeholde Selskapets Offisielle Nettside

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Vedlikeholde Selskapets Offisielle Nettside
Hvordan Vedlikeholde Selskapets Offisielle Nettside

Video: Hvordan Vedlikeholde Selskapets Offisielle Nettside

Video: Hvordan Vedlikeholde Selskapets Offisielle Nettside
Video: How to Maintain a Website: A Complete Guide 2024, April
Anonim

Den offisielle nettsiden er et virtuelt visittkort for nesten alle selskaper. Etter å ha kommet inn på selskapets nettside kan brukeren få den informasjonen han trenger: finn ut adressen og telefonnummeret til selskapet, priser på tjenester eller produkter og mye mer. Hvis du skal kjøre den offisielle nettsiden til et selskap, må du vurdere noen få poeng.

Hvordan vedlikeholde den offisielle nettsiden til selskapet
Hvordan vedlikeholde den offisielle nettsiden til selskapet

Bruksanvisning

Trinn 1

Sørg for at nettstedsdesignet samsvarer med selskapets image. Det ville være rart å se luftige kattunger eller dataspillkarakterer på siden til et industribedrift. Forsikre deg om at teksten er lett å lese - ikke bruk for liten eller for stor skrift. Ikke eksperimenter med fargen eller bakgrunnsfargen. I de fleste tilfeller forvirrer designens ekstravaganse brukere og setter tvil om virksomhetens alvor. Et unntak er nettsteder til kreative organisasjoner.

Steg 2

Menyen skal være brukervennlig. Organiser all informasjonen som presenteres på nettstedet, bruk korte og romslige navn for overskrifter og menyseksjoner. De skal være så informative som mulig og forståelige for alle. Husk også at alles internetthastighet er forskjellig, så ikke overbelast nettstedet ditt med illustrasjoner.

Trinn 3

Fyll nettstedet ditt med interessant og nyttig innhold. Prøv å ikke skrive inn tekst fra andre kilder, heller bruk litt mer tid og legg til unikt materiale. Informer besøkende i tide om bedriftsnyheter. I de fleste tilfeller plasseres nyheter på hjemmesiden. Tenk over overskriftene til slike nyhetsmeldinger og innholdet, husk at dette ikke er artikler eller romaner, de skal være lakoniske.

Trinn 4

Sikkerhetskopier nettstedssidene dine med jevne mellomrom. Ingen er trygge for inntrengere. Jo oftere du kopierer materialet, jo lettere blir det for deg å gjenopprette nettstedet i tilfelle problemer. Gjennomgå gjesteboken og kommentarene daglig. Svar om nødvendig på besøkendes spørsmål og slett feil meldinger. Installer tellere på sidene for å spore statistikk. Legg ut informasjon fra tredjeparter (på oppslagstavler og søkemotorer) om selskapet selv og dets nettsted.

Anbefalt: