Hvordan Installere Et Delt System

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Et Delt System
Hvordan Installere Et Delt System

Video: Hvordan Installere Et Delt System

Video: Hvordan Installere Et Delt System
Video: SIRIUS 3RV29 Infeed System - User-friendly energy supply and distribution 2024, Kan
Anonim

På en uutholdelig varm sommerdag vil du virkelig ha en enhet som i seg selv vil skape behagelige forhold for jobb og hvile. Å kjøpe et klimaanlegg er imidlertid ikke vanskelig. Det er mye vanskeligere å installere det.

Hvordan installere et delt system
Hvordan installere et delt system

Bruksanvisning

Trinn 1

Først og fremst fører du en egen ledning til klimaanlegget og setter en egen maskin i det elektriske panelet, uansett hvilken kraft enheten har. Gamle ledninger tåler kanskje ikke kraftig stress og tar fyr. Hvis huset ditt ble bygget før 1990, vil ledningene definitivt ikke takle belastningen.

Steg 2

Nå må du installere utendørsenheten til klimaanlegget. For å gjøre dette, bor spesielle hull for brakettene som holder blokken. I tilfelle du installerer klimaanlegget på en åpen balkong, vil det ikke være noen problemer med det - bare fest braketten med bolter.

Trinn 3

Hvis balkongen er glassert, vil ikke klimaanlegget ha nok luft til å fungere, det vil bryte ned for raskt.

Trinn 4

Hvis du vil henge blokken på veggen, spesielt i de øverste etasjene, så inviter spesialister til dette arbeidet - slike braketter må være veldig sterke, og bare spesialutdannede mennesker kan jobbe i høye høyder.

Trinn 5

Hvis du bor i underetasjen, må du plassere utedelen minst to meter over bakken og gjemme den i et spesielt bur, ellers er det fare for at enheten blir stjålet.

Trinn 6

Deretter må du installere innendørsenheten. Først festes spesielle braketter til veggen eller taket (avhengig av enhetstype) med skruer. Sjekk nøye hvor godt strukturen holdes.

Trinn 7

Installer aldri det delte systemet over varmekilder, i et rom der det er enheter som avgir høyfrekvente elektromagnetiske svingninger, over en seng, sofa eller arbeidsplass (dette er forkjølet), der det er noen hindringer for fri passering av luft …

Trinn 8

Ledninger og freonrør mellom blokkene må være koblet sammen. For å gjøre dette, slå takrenner i vegger og tak. Denne prosessen kalles strobing. I stedet kan du gjemme alle ledningene og rørene under plastbokser eller gulvlister, men dette må gjøres ved hjelp av koblingsbeslag.

Trinn 9

Sjekk hvordan delt system fungerer med et spesielt testprogram. Hvis systemet fungerer som det skal og ikke vibrerer, blir alt gjort riktig.

Trinn 10

Siden installasjonen av et klimaanlegg er forbundet med dyrking av forferdelig smuss, er neste element å sette ting i orden etter det. Installatører må ha spesielle rengjøringsverktøy, og hvis de nekter å plukke søppel, må de minne om at dette er inkludert i installasjonsprisen.

Anbefalt: