Hvordan Aktivere En Profil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere En Profil
Hvordan Aktivere En Profil

Video: Hvordan Aktivere En Profil

Video: Hvordan Aktivere En Profil
Video: Hvordan forbedre din LinkedIn-profil? 2024, April
Anonim

Du har funnet et nettsted med likesinnede på nettverket! Vi gjennomgikk en enkel registreringsprosedyre, fylt ut alle obligatoriske felt. Vi kom med et brukernavn og passord, skrev inn sikkerhetskoden, godtok vilkårene i avtalen og klikket på "Registrer" -knappen. Men nettstedet har ikke travelt med å åpne dører for deg. Ikke vær redd. Det er bare ett trinn igjen - å aktivere profilen.

Hvordan aktivere en profil
Hvordan aktivere en profil

Bruksanvisning

Trinn 1

Under registreringsprosedyren på et hvilket som helst nettsted blir du bedt om å oppgi e-postadressen din. Profilen din aktiveres etter å ha sjekket dataene du skrev inn under registreringen. Det er til den angitte adressen du vil motta et brev, så velg en ekte, gyldig adresse.

Steg 2

Logg på postkassen din, adressen du oppga under registreringen. Innboksen din skal inneholde en ny e-post med emnet "Registrering". Åpne brevet. Den vil inneholde en lenke til aktiveringssiden. Noen nettsteder legger til en spesiell kode med bokstaver og tall.

Trinn 3

Klikk på lenken eller kopier med høyre museknapp og lim inn i adressevinduet i nettleseren i en egen fane. Du vil bli omdirigert til nettstedet der du tidligere registrerte deg og bekrefte registreringen og aktivering av profilen din.

Trinn 4

Etter at du har aktivert profilen din, må du gå til profilen din og fylle ut flere felt: navn, kjønn, fast plassering og andre.

Anbefalt: