Slik Deaktiverer Du Bilder I Nettleseren

Innholdsfortegnelse:

Slik Deaktiverer Du Bilder I Nettleseren
Slik Deaktiverer Du Bilder I Nettleseren

Video: Slik Deaktiverer Du Bilder I Nettleseren

Video: Slik Deaktiverer Du Bilder I Nettleseren
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Kan
Anonim

Dessverre er det fremdeles steder der det ikke er noen normal ubegrenset tariff i noen deler av Russland. I slike tilfeller tar brukerne en logisk beslutning - for å minimere trafikken ved å deaktivere bilder. La oss vurdere dette problemet ved å bruke eksemplet på de mest populære nettleserne.

Slik deaktiverer du bilder i nettleseren
Slik deaktiverer du bilder i nettleseren

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis du vil slå av bilder på den gjeldende siden i Opera, klikker du på Vis> Bilder> Ingen bilder. Hvis du vil at bildene ikke skal vises i det hele tatt, klikker du på menyen "Verktøy"> "Generelle innstillinger" (eller trykker hurtigtastene Ctrl + F12), velger "Web-sider" -fanen og i rullegardinmenyen "Bilder". velg "Ingen bilder" … Klikk OK for å lagre endringene.

Steg 2

I Internet Explorer klikker du Verktøy> Alternativer for Internett, og velger deretter kategorien Avansert. I listen over "Alternativer" finner du "Multimedia" -gruppen (den er den tredje fra toppen), og i den elementet "Vis bilder". Fjern merket i ruten ved siden av dette elementet. For at endringene skal tre i kraft, klikker du på "Bruk" -knappen, som ligger nederst til høyre i vinduet, og deretter OK.

Trinn 3

I Mozilla Firefox klikker du på hovedmenyelementet "Verktøy"> "Alternativer", og deretter velger du "Innhold" -fanen og fjerner merket for elementet "Last ned bilder automatisk". Vær oppmerksom på "Unntak" -knappen, som er plassert til høyre for denne varen. Hvis du klikker på det, vises et nytt vindu der du kan spesifisere en liste over nettsteder som ikke er gjenstand for bildeblokkering. For å lagre endringene som er gjort i dette vinduet, lukker du det bare. Og i innstillingsvinduet må du klikke OK.

Trinn 4

I Google Chrome klikker du på skiftenøkkelknappen øverst til høyre i programmet, og velger deretter "Alternativer" i listen som vises. I det nye vinduet velger du kategorien "Avansert", finner området "Personlige data" og klikker på "Innholdsinnstillinger" -knappen i den. I neste vindu, finn "Bilder" -delen og velg "Ikke vis bilder". Endringer er gjort, nå må du bare lukke alle vinduer og faner med innstillinger.

Anbefalt: