Hvordan Fjerne En Vegg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne En Vegg
Hvordan Fjerne En Vegg

Video: Hvordan Fjerne En Vegg

Video: Hvordan Fjerne En Vegg
Video: How to Demo and Remove a Wall 2024, Kan
Anonim

Muren er en uunnværlig egenskap for en konto som er registrert i et sosialt nettverk. På forskjellige stadier av utviklingen av et bestemt nettverk kan veggen slås på, slås av, forbli tilgjengelig bare for forfatterens eller hans venners opptegnelser, og så videre. Det er foreløpig umulig å deaktivere veggen på det sosiale nettverket, men du kan begrense tilgangen til den.

Hvordan fjerne en vegg
Hvordan fjerne en vegg

Bruksanvisning

Trinn 1

I det sosiale nettverket VKontakte styres veggen fra menyen Mine innstillinger til høyre for bildet ditt på hovedsiden. Åpne "Personvern" -fanen i innstillingene.

Steg 2

Sett i kolonnene "Hvem kan se påskriftene på veggen min" og "Hvem kan legge igjen lapper på veggen min" alternativet "Bare meg".

Trinn 3

På det "FaceBook" sosiale nettverket finner du innstillingene for å få tilgang til veggkommentarer i menyen "Accoun" - "Privacy Settings". Du kan ikke slå av veggen, men du kan forhindre at andre brukere kommenterer innleggene dine.

Trinn 4

I andre sosiale nettverk er veggkontroll lokalisert i lignende menyelementer ("Innstillinger" - "Personverninnstillinger") og noen ganger kan du slå av veggen helt.

Anbefalt: