Hvordan Redusere Animasjonsvekten

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Redusere Animasjonsvekten
Hvordan Redusere Animasjonsvekten

Video: Hvordan Redusere Animasjonsvekten

Video: Hvordan Redusere Animasjonsvekten
Video: Hvordan redusere statens utgifter? 2024, Kan
Anonim

Morsomme animerte avatarer er nesten en integrert del av hvert forum. Men her er problemet: ofte er reglene ikke bare begrenset av animasjonens lineære størrelse, men også av filstørrelsen i kilobyte. Du kan imidlertid bruke ImageReady til å redusere størrelsen på animasjonen.

Hvordan redusere animasjonsvekten
Hvordan redusere animasjonsvekten

Nødvendig

  • ImageReady-program
  • animasjonsfil

Bruksanvisning

Trinn 1

Åpne animasjonsfilen i ImageReady ved å trykke Ctrl + O, eller ved å bruke Åpne-kommandoen fra Fil-menyen.

Steg 2

Slett de ekstra rammene i panelet Animasjon. For å gjøre dette, velg den ekstra rammen ved å klikke på den og klikke på knappen med papirkurven nederst på animasjonspaletten. Spill animasjonen ved å bruke den trekantformede knappen nederst på paletten. Sjekk om du kan slette noen flere bilder. Du kan se den endrede filstørrelsen under vinduet den redigerte animasjonen er åpen i.

Trinn 3

Reduser de lineære dimensjonene til animasjonen hvis mulig. Ring størrelsesinnstillingene ved hjelp av kommandoen Bildestørrelse, som du finner i Bildemenyen. I vinduet som åpnes, angir du de lineære dimensjonene til animasjonen i piksler eller i prosent ved å angi numeriske verdier i feltene Bredde, Høyde eller Prosent. Klikk OK.

Trinn 4

Klikk på 4-UP-fanen i det åpne dokumentvinduet. Velg den optimale kombinasjonen av bildekvalitet og filstørrelse fra de fire forhåndsvisningene av det optimaliserte bildet. Filstørrelsen kan vises under forhåndsvisningsrammen.

Trinn 5

Lagre den optimaliserte animasjonen ved hjelp av kommandoen Lagre optimalisert eller Lagre optimalisert som på Fil-menyen. Det siste alternativet er greit hvis du vil beholde den forrige versjonen av filen intakt. I vinduet som åpnes, velg et sted på datamaskinen der du vil lagre lettvektsanimasjonen, skriv inn navnet på den lagrede filen og klikk på "Lagre" -knappen.

Anbefalt: