Hvilke Programmer Er Det For å Lage Fotobøker

Innholdsfortegnelse:

Hvilke Programmer Er Det For å Lage Fotobøker
Hvilke Programmer Er Det For å Lage Fotobøker

Video: Hvilke Programmer Er Det For å Lage Fotobøker

Video: Hvilke Programmer Er Det For å Lage Fotobøker
Video: Kurs hvordan å lage en CEWE Fotobok 2024, April
Anonim

Fotobok er et moderne trykt fotoalbum. Hver side i et slikt album inneholder fotografier, bakgrunnsbilder og tekst. Du kan ordne utformingen av en fotobok selv ved å velge fotografier og elementer etter din smak. Dette krever bruk av spesielle programmer - grafiske redaktører.

Fotobok
Fotobok

Velge et program for å lage en fotobok

En fotobok er mer enn et fotoalbum. Den formidler stemningen, inntrykkene, gjenspeiler historien fanget i fotografier og supplert med tegninger, mønstre, utklipp av setninger. En fotobok kan produseres i en kostbar innbinding, på papir av høy kvalitet og i hvilket som helst tilgjengelig format.

Fotoboken trenger ikke å brukes som et personlig fotoalbum. Det kan være en bedriftsbok eller en krønike av historiske hendelser i byen på fotografier. Søknadene er uendelige. I dag er bryllupsfotobøker veldig fasjonable.

Mange skrivere tilbyr produksjon av fotobøker. De fleste fotostudioer kan også designe og utforme det. Imidlertid vil en designer aldri kunne formidle dine følelser gjennom trykte sider slik du kan. For at boken skal få liv, må du faktisk legge sjelen din i den. Da blir det aldri to identiske bøker.

Det er faktisk ikke så vanskelig å lage en fotobok selv. Det er mange grafiske redaktører for å lage det. De varierer i funksjonalitet, grensesnitt, pris, tilstedeværelse av internettfellesskap og tekniske støttetjenester.

Programmets grensesnitt refererer til alle midler og metoder for menneskelig interaksjon med dette programmet, brukt både for å legge inn informasjon og for mottak av behandlede data.

Selvfølgelig bør ditt valg gjøres til fordel for programmet med de laveste kostnadene med størst mulig funksjonalitet og enkelhet i grensesnittet. Imidlertid, hvis du bare mestrer kunsten å designe, trenger du ikke de bredt presenterte mulighetene til grafiske redaktører.

Vær oppmerksom på det intuitive grensesnittet, et stort bibliotek med maler og lave kostnader. Du kan til og med starte med den gratis versjonen av fotobokprodusenten.

I tillegg til alle de andre fordelene ved selvopprettelse av en fotobok, er det en verdt å merke seg. Du trenger ikke å bestille produksjonen i papirform, men lagre den i elektronisk form og sende den til dine venner og slektninger via e-post.

Populære grafiske redaktører

Det er flere populære fotobokprogramvare.

HP Photo Creations er en grafisk redaktør som lar deg endre utformingen av en fotobok, kalender, collage, postkort. Redaktøren bruker over 1800 kunstprøver av høy kvalitet, 1300 grafiske segmenter, felt ved hjelp av tekst, rammer, redigeringsverktøy.

Scrapbook Flair - Utviklet av Aurora Digital Imaging. På grunn av sin enkelhet er den ideell for nybegynnere. Programmet tilbys gratis med støtte fra Scrapbookflair nettsamfunn. Du kan også bruke maler, teksturer og andre elementer til å dekorere fotoboken.

Wondershare Photo Collage er en enkel, kraftig redaktør for å lage fotokollasjer og album. Programmet har maler, utklipp, fotorammer.

Utklipp er grafiske designelementer. Brukes når du lager designprosjekter. De kan representeres som separate objekter eller som helbilder.

Adobe Photoshop er en veldig god profesjonell grafikkredaktør. Kanskje de eneste ulempene inkluderer for stor mengde opptatt plass på harddisken og grensesnittet som er vanskelig for nybegynnere å forstå (krever ekstra tid til å studere).

Ikke alle programmer er like kompatible med forskjellige operativsystemer. Ovennevnte grafiske redaktører fungerer i Windows. Samtidig kjører Apple iPhoto på Mac OS.

Anbefalt: