Hvordan Aliexpress Fungerer Med Selgere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aliexpress Fungerer Med Selgere
Hvordan Aliexpress Fungerer Med Selgere

Video: Hvordan Aliexpress Fungerer Med Selgere

Video: Hvordan Aliexpress Fungerer Med Selgere
Video: 8 НИШТЯКОВ ALIEXPRESS) 2024, April
Anonim

Aliexpress har utviklet et regelsystem for selgere. Det gjelder overholdelse av tidsfrister, logistikk, samhandling med kunder. For å bestemme nivået på påliteligheten til selgeren, kan du se hans vurdering og anmeldelser.

Hvordan Aliexpress fungerer med selgere
Hvordan Aliexpress fungerer med selgere

Aliexpress er ganske aktivt med selgere. For dem er det utviklet et sett med regler for brudd som du ikke bare kan få en advarsel om, men også et forbud. Ifølge dem har selgeren ingen rett til å krenke produsentens, kjøpere til immaterielle rettigheter. Han må oppfylle alle ordrer innen en tydelig spesifisert tidsramme. Falske transaksjoner, fiktive forsendelser av pakker og andre handlinger som ikke er fastsatt i lovbestemmelser er forbudt.

Reglene sier også at den som tilbyr varene, må gi den mest nøyaktige beskrivelsen av varene. Det er ikke tillatt å bruke falsk informasjon for å øke salget eller fokusere på butikken din. Alle produkter må være i orden og fri for risiko for skade.

Arbeide med selgere for å overholde frister

Hvis kjøperen av en eller annen grunn kansellerte den betalte ordren, har selgeren muligheten til å kontakte den andre parten for forhandlinger før pakken sendes. Han får muligheten til å kansellere bestillingen, i så fall blir pengene returnert i sin helhet til kjøperens konto. Imidlertid kan selgerparten nekte forbrukeren og fortsette å oppfylle sine forpliktelser.

Når forsendelsen er bekreftet, begynner den lovede leveringsperioden. I løpet av denne tiden må mottakeren motta varene og bekrefte den. Hvis fristen nærmer seg slutten, men bekreftelsen ikke er mottatt, må selgeren kontakte den andre parten. Om nødvendig forlenges ordrebeskyttelsesperioden hvis varene ikke er mottatt.

Logistisk arbeid

Aliexpress har følgende regler:

  • Selgeren skal kun bruke postfirmaer som tildeler internasjonale sporingsnumre.
  • Sendemetoden må samsvare med den valgte mottakeren.
  • Når du fyller ut fakturaen, må du registrere originaldataene.

Plattformen forbeholder seg muligheten til å begrense sending av små pakker til selgeren hvis han har hatt to eller flere tvister den siste måneden på grunn av den utløpende beskyttelsesperioden.

Forbud for selger

Unngåelse av å oppfylle sine forpliktelser, er fiktiv sending likestilt med falske aktiviteter. Du kan ikke undervurdere kostnadene for et produkt betydelig for å komme inn i TOPPEN. Det er forbudt å jukse vurderingen, overdrive kostnadene ved å sende og legge ut varer uten en reell mulighet for å kjøpe den.

Det er andre områder for Aliexpress å samarbeide med selgere. Nesten alle av dem er rettet mot å øke sikkerheten i transaksjonen og opprettholde vurderingen av en pålitelig plattform. For å bestemme selgers troverdighet, vær oppmerksom på negative anmeldelser og selgerrangeringer.

Anbefalt: