Hvordan Fallskjermhoppe Riktig I PUBG

Hvordan Fallskjermhoppe Riktig I PUBG
Hvordan Fallskjermhoppe Riktig I PUBG

Video: Hvordan Fallskjermhoppe Riktig I PUBG

Video: Hvordan Fallskjermhoppe Riktig I PUBG
Video: شانس یک یکتون! | جعبه گشایی 130 باکس پابجی موبایل | pubg mobile 130 crate opening #پابجی #pubg 2024, Kan
Anonim

I dette spillet må du kjempe med andre spillere for å overleve. På første etappe av runden faller du og andre spillere ut av flyet. Det er mange strukturer på kartet der du finner nyttige gjenstander, medisiner, patroner, rustning og våpen. Hvis du vil få tak i god ammunisjon og ikke dø helt i begynnelsen av spillet, bør du lære å bruke fallskjerm riktig.

Hvordan fallskjermhopping riktig i PUBG
Hvordan fallskjermhopping riktig i PUBG

Hvordan bruke fallskjerm

Fallskjermen i seg selv åpnes automatisk i en høyde på 300 meter fra bakken, hvis du ikke har åpnet den tidligere. Fallskjermen åpnes med "F" -tasten.

For å kontrollere fallet eller bevegelsen med fallskjermen allerede åpnet, vil "W" -tasten (bevegelse fremover) hjelpe. Ved å trykke på den, vil du akselerere i retning av kameraet ditt. Ved å bevege musen, vil du endre retningen på kameraet og bevegelsesretningen.

Hvis du trenger å lande så raskt som mulig, peker du kameraet ned og holder nede "W" til fallskjermen åpner av seg selv. Dette vil tillate deg å nå bakken på den raskeste måten.

Hvis du vil holde deg i luften så lenge som mulig, åpner du fallskjermen umiddelbart og holder nede "S" -knappen (bevegelse bakover). Men det skal huskes at du på denne måten vil komme deg fremover i lav hastighet.

I tilfelle når du trenger å lande langt fra flyets bane, bør du åpne fallskjermen med en gang, og ved å trykke på "W" -tasten, bruk kameraet til å rette bevegelsen til ønsket struktur, objekt eller landingspunkt.

Uten å kontrollere karakteren i luften, vil du lande trygt med en gjennomsnittlig fallhastighet. Du vil lande på punktet på kartet der du hoppet ut av flyet.

Hvis du trenger å se deg rundt i luften uten å endre flyretningen, holder du nede "Alt" -tasten, i denne modusen påvirker ikke kameraet flyretningen.

Når du flyr, til og med i et fly, kan du trykke på "V" -tasten, dette endrer kameravisningen fra førstepersons kamera til tredjepersons kamera.

Hva du trenger å vite om avgangssteder

De beste artiklene finnes på store gjenstander, vanligvis rett på hustakene i store bygninger. Elementer på nedre nivå er i de øverste etasjene, og den enkleste ammunisjonen vil bli spredt i første etasje.

Elementene du må finne genereres tilfeldig. Ikke bli overrasket om du på samme sted neste gang ikke finner den ettertraktede rustningen eller riflen.

Det er alltid mye konkurranse på store anlegg. Spillerne prøver å få det kraftigste våpenet før andre.

Det er tydelig at du med en god kroppsrustning kan bakhold eller bevege deg rundt på kartet tryggere. Med en god rifle eller omfang, vil du ha fordelen i rangkamp. Og med nok ammunisjon og medisinsk utstyr vil du ikke være redd for lange kamper. Valget er selvfølgelig ditt, men det er bedre for en nybegynner å ikke risikere det.

Hvordan best å handle

Se andre spillere på flukt. Dette vil gi deg en ide om hvor de hotteste stedene vil være. Land unna store mengder spillere.

Velg små bygninger eller landsbyer. I dem kan du rolig få tak i alt du trenger og være klar for brannslukking.

Hvis det ikke er noen bygninger i avstigningssonen, se etter transport, det vil hjelpe deg å komme til et avsidesliggende sted på kort tid. Bedre å velge motorsykler eller småbiler, de er vanskeligere å komme inn i, de kjører fort.

Det beste stedet å gå av gårde er en balkong, som umiddelbart kan ha et godt våpen på seg. Fra denne balkongen blir du ført til de øverste etasjene, dette er en praktisk posisjon for å skyte mot motstandere utenfor eller i nærliggende bygninger.

Hvis du bruker disse tipsene, vil sjansene for å overleve i PUBG øke betydelig.

Dette er et spill, og det viktigste i spillet er å ha det gøy. Så det spiller ingen rolle hvor og hvordan du trenger å lande hvis det ikke er gøy.

Anbefalt: