Hvordan Endre Markøren På Nettstedet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Markøren På Nettstedet
Hvordan Endre Markøren På Nettstedet

Video: Hvordan Endre Markøren På Nettstedet

Video: Hvordan Endre Markøren På Nettstedet
Video: Pancake swap как пользоваться чтобы купить токены? 2024, Kan
Anonim

Nettsteder med et attraktivt utseende er veldig populære blant besøkende. For å forbedre utseendet til ressursen, endrer eierne vanligvis designet helt eller delvis. Dessverre tar det mye tid å legge til nye fargerike elementer for sideinnredning. En rask måte å fange oppmerksomheten til ressursbesøkende er å erstatte den vanlige markøren med et lite bilde. For å installere et slikt element på nettstedet, må du utføre noen få enkle trinn.

Hvordan endre markøren på nettstedet
Hvordan endre markøren på nettstedet

Det er nødvendig

  • - eget nettsted
  • - ha minst grunnleggende kunnskap om HTML
  • - vet hvor CSS-koden er på nettstedet

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned først et bilde som vil erstatte pekeren på nettstedet. Bilder av vanlige grafiske formater (.bmp,.gif,.jpg,.png, etc.) er ikke egnet for dette formålet.

Steg 2

For å erstatte pekeren trenger du et bilde i formatet.cur eller.ani. For å få et slikt bilde, søk på Internett etter bilder spesielt designet for markører.. Cur-utvidelsen er spesifikk for statiske bilder, og.ani-utvidelsen er spesifikk for animerte bilder. Lagre filen du liker på datamaskinen din.

Trinn 3

Men for å endre pekeren er det slett ikke nødvendig å ta det ferdige bildet. Hvis du vil lage et bilde selv, bruk et av de spesielle programmene for å lage markører eller konvertere grafiske filformater.

Trinn 4

Fyll ut bildet for markøren på nettstedet. Finn deretter koden i ressurskoden og gjør følgende endringer i den:

I stedet for å skrive "bilder / 1.ani", angir du stien til bildet som er lastet opp til nettstedet ditt.

Trinn 5

Hvis du vil at markøren skal være i form av ett bilde når du svever over lenken, og når det er i fravær av koblingselementet - å se ut som et annet bilde, er det bedre å bruke CSS til å endre pekeren. For å gjøre slike transformasjoner, må du først laste opp en annen fil med.cur- eller.ani-utvidelsen til nettstedet.

Trinn 6

Så, i CSS på nettstedet ditt, oppgir du "body {cursor: url ('1.ani');}", i stedet for "1.ani", spesifiser stien til hovedbildet for markøren som er lastet opp til nettstedet. Denne koden legger til egenskapen for å endre markøren til det angitte bildet til koden der innholdet på alle sidene i ressursen er skrevet.

Trinn 7

Skriv deretter i CSS linjen "a {cursor: url ('2.ani');}", og erstatt "2.ani" med banen til markørbildet lastet opp til ressursen, som skal vises når pekeren er svevet over linken. Oppføringen gjør at du kan erstatte markøren med det tilsvarende bildet når pekeren treffer en hvilken som helst lenke på nettstedet, da den gjør endringer i taggegenskapen.

Anbefalt: