Hvordan Fylle En Blogg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fylle En Blogg
Hvordan Fylle En Blogg

Video: Hvordan Fylle En Blogg

Video: Hvordan Fylle En Blogg
Video: Hvordan få google analytics statistikk på en iPublish blogg? 2024, Kan
Anonim

En blogg er en dagbok på nettet, hvis innhold består av innlegg som legges til regelmessig, som i tillegg til tekst kan inneholde bilder eller klipp. I motsetning til en vanlig papirdagbok som du skriver for deg selv, har blogger en kommentarfunksjon. Lesere kan delta i polemikk med forfatteren i innleggskommentarene eller på deres side.

Hvordan fylle en blogg
Hvordan fylle en blogg

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hva du vil skrive om. Bloggen din kan handle om ethvert emne: politikk, musikk, mote, filmer du har sett på, eller nyheter du har lest. Hvis du elsker og forstår hva du skriver om, vil du raskt bli populær i bloggbransjen.

Steg 2

Kanskje du er engasjert i noen sosialt nyttig aktivitet (du går på barnehjem, du er en frivillig som hjelper løsdyr) som kan være av interesse for et bredt spekter av lesere. I dette tilfellet kan du regelmessig snakke om det, tiltrekke nykommere til organisasjonen din.

Trinn 3

Blogger er populære, som er av praktisk betydning for leserne. Del regelmessig oppskrifter på deilige retter, fortell i innlegget hvordan du syr etui til en mobiltelefon, lager en vakker frisyre eller kurerer otitis media hos en hund. Hvis du gir riktig informasjon, blir du ikke igjen uten lesere.

Trinn 4

Selvfølgelig kan du blogge om refleksjonene dine om livet, beskrive hendelsene som skjedde med deg, dele dine følelser. Hvis du har en flott stil og en god sans for humor, vil folk gjerne lese historier til og med om hvordan melken din stakk av, eller at du ble sittende fast i en trafikkork.

Trinn 5

Hvis du er en kreativ person - skriv poesi eller historier, mal, komponer musikk - kan du fylle bloggen din med kreativiteten din. For eksempel ble den berømte dikteren Izubr populær takket være Live Journal, der hun regelmessig publiserte diktene sine, som umiddelbart ble sitert av mange beundrere.

Trinn 6

Noen av de mest populære bloggene er reiseblogger. Hvis du bor i et eksotisk land, fyll bloggen din med informasjon om kulturen, skikkene og mentaliteten til menneskene rundt deg. Russiske lesere kan være interessert i alt: hvilke produkter som selges i japanske supermarkeder, hvordan unge mennesker fra Sør-Afrika har det gøy, hvor australiere tilbringer helgene. Og hvis du legger til fotografier i historien din, vil det gjøre det enda morsommere for leserne dine.

Anbefalt: