Hvordan Markedsføre Bloggen Din

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Markedsføre Bloggen Din
Hvordan Markedsføre Bloggen Din

Video: Hvordan Markedsføre Bloggen Din

Video: Hvordan Markedsføre Bloggen Din
Video: Hvordan markedsføre deg med hjemmeside, blogg og facebook. 2024, Kan
Anonim

En blogg, et nettsted i form av en blogg, en annen ressurs - et virtuelt område som lagrer informasjon om emnet valgt av forfatteren. Temaene som diskuteres på bloggen er valgt ut fra bloggerens kompetanse og bestemmer målgruppen til bloggen. For å popularisere ressursen på Internett, brukes ulike markedsføringsmetoder. Her er noen få.

Hvordan markedsføre bloggen din
Hvordan markedsføre bloggen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Send bloggen din til søkemotorer. Skriv inn nøkkelord som kjennetegner bloggemnet ditt for enkel referanse. Lenker til sider med bloggregistrering er for eksempel angitt i artikkelen nevnt nedenfor.

Steg 2

I sosiale nettverk, i statusen angir tittelen på nye innlegg og lenker til dem. På forumer, bruk en lenkknapp, en bildekobling eller en inskripsjonslink til forumet ditt som signatur.

Trinn 3

Lag kloner av bloggen din på gratis hosting. Kloner trenger ikke å være identiske, ellers vil søkemotorer ignorere dem. Kloner skal være omtrent det samme emnet som hovedbloggen, ha et lignende (men litt annerledes) design, et lignende (men også litt annerledes) navn. Artikler skal ha en lignende tittel og første avsnitt i teksten, lik originalen (men med erstatning av ord med synonymer, endring av setninger og så videre). Ordet "Fortsett", "Les mer" eller lignende skal være en lenke til hele artikkelen på den opprinnelige bloggen. Koblinger til filer og annet materiale bør også føre til hovedsiden.

Trinn 4

Slett og gjenopprett klonblogger hver måned, og gjør stadig endringer i dem. Metoden er tvilsom fra ærlighetens synspunkt, men effektiv.

Anbefalt: