Hvordan Tilpasse Faner I Mozilla

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tilpasse Faner I Mozilla
Hvordan Tilpasse Faner I Mozilla

Video: Hvordan Tilpasse Faner I Mozilla

Video: Hvordan Tilpasse Faner I Mozilla
Video: Mozilla Firefox - натянем браузеру штанишки и научим разговаривать 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil få mest mulig ut av surfing på nettet, ikke vær lat til å tilpasse faner i Mozilla Firefox. Hvis du hele tiden lukker unødvendige vinduer, og ser etter lenker for å gå til favorittsidene dine blant bokmerker eller i nettleserloggen, vil du kaste bort ikke bare tiden din, men også nervene dine. Firefox-nettleseren, spesielt etter installering av de aktuelle tilleggene, lar deg tilpasse fanene i absolutt samsvar med dine individuelle behov.

Hvordan tilpasse faner i Mozilla
Hvordan tilpasse faner i Mozilla

Bruksanvisning

Trinn 1

Start Mozilla Firefox-nettleser - du vil allerede ha minst en fane åpen. Etter eget valg kan denne kategorien være en blank hvit form, eller en webside som er utpekt som en startside, eller til og med flere sider på en gang - så når du starter nettleseren, åpnes det tilsvarende antallet faner. I tillegg er det mulig å sette et ekspresspanel med visuelle faner som startside (ny fane). Så først analyser situasjonen din og bestem hvilke av de mulige konfigurasjonsalternativene som er best å foretrekke for deg.

Steg 2

Ikke la en tom fane være som startsiden hvis du har tenkt å besøke et stort antall av de samme URL-ene veldig ofte. Når alt kommer til alt, for å gå til favorittnettstedene dine, må du skrive disse URL-ene manuelt hver gang, eller søke etter de nødvendige koblingene i bokmerker og et magasin, eller til og med bruke websøk. I dette tilfellet vil det være mye mer hensiktsmessig å angi ekspresspanelet som er utviklet for Mozilla Firefox som startside (ny fane). For mer detaljert informasjon om eksisterende modifikasjoner av ekspresspaneler (brukeranmeldelser, råd om installasjon og innstillinger), se på Internett.

Trinn 3

Ikke kast bort tiden og datamaskinressursene dine på å installere, konfigurere og betjene et ekspresspanel med mange visuelle bokmerker hvis du regelmessig bare besøker et par nettsteder på Internett. I dette tilfellet er det bedre å betegne dem som hjemmesider. Når du starter nettleseren og / eller når du klikker på "Hjem" -knappen, åpnes de samtidig - hvert nettsted i en egen fane, og sjeldne overganger til andre lenker kan gjøres fra en tom side ved hjelp av konvensjonelle metoder.

Trinn 4

Gjør de nødvendige endringene i Mozilla Firefox-innstillingene. Åpne nettlesermenyen - den blir påkalt av den oransje knappen øverst til venstre. Klikk på "Innstillinger". I vinduet som vises, start med gruppen "Grunnleggende innstillinger" - angi adressen (e) til hjemmesiden i den, og velg også det mest optimale alternativet for å vise faner når du starter nettleseren. Hvis du ikke vet hvordan du gjør dette, klikker du på "Hjelp" -knappen i nedre høyre hjørne av innstillingsvinduet.

Trinn 5

Gå til neste gruppe med innstillinger - "Tabs". Se hjelpesystemet for å finne de foretrukne alternativene. Merk av for alle nødvendige avmerkingsboksene, og klikk på OK-knappen for å lagre innstillingene.

Trinn 6

Klikk igjen på menyknappen og velg "Add-ons". Gå til delen "Få tillegg" i vinduet som åpnes. Skriv inn søkefeltet ordet "Tabs" - en omfattende liste over tilleggsprogrammer som er ansvarlige for å arbeide med faner, vil vises, hvorav noen kan være spesielt nyttige for deg. For å studere en detaljert beskrivelse av hver, se skjermbilder, les brukeranmeldelser, klikk på "Detaljer" -knappen. Hvis du ikke er god i fremmedspråk, kan du først installere oversettertillegget i Mozilla Firefox.

Trinn 7

Last ned tillegget du liker. Når du er ferdig med installasjonsprosessen, må du som regel starte nettleseren din på nytt.

Anbefalt: