Artikkel Kataloger Som En Markedsføringsmetode

Artikkel Kataloger Som En Markedsføringsmetode
Artikkel Kataloger Som En Markedsføringsmetode

Video: Artikkel Kataloger Som En Markedsføringsmetode

Video: Artikkel Kataloger Som En Markedsføringsmetode
Video: Оптоволоконные кабели и соединители [LAPP, FIBRAIN, LOGILINK, QOLTEC] - типы и применение 2024, Kan
Anonim

Metoden for markedsføring ved å legge ut artikler i gratis kataloger er ganske populær blant webansvarlige. Dette er faktisk en av måtene å få de billigste koblingene. Slike kataloger er åpne, og alle kan få en tilbakekobling uten mye anstrengelse, bare skriv en passende temeartikkel og plasser en tilbakekobling i den. Og artikkelen aksepteres veldig raskt og samtidig helt gratis. I tillegg anses lenker i tekster å være av meget høy kvalitet, noe som kreves for vellykket markedsføring av søkemotorer.

Artikkelkataloger som en markedsføringsmetode
Artikkelkataloger som en markedsføringsmetode

For å dra nytte av denne kampanjemetoden, må du først skrive en god artikkel. I dette tilfellet bør du gjennomgå reglene for plassering av artikler i kataloger. Mange av dem har begrensninger når det gjelder emne og volum, så du må følge disse reglene hvis du vil at artikkelen din skal bli akseptert i katalogen og publisert.

Hvis det er vanskelig å skrive artikler, er det bedre å bestille dem på frilansbørsen. Gode artikler er ikke billige, og du må bruke mye tid og krefter på å skrive tekster. Prosessen kan akselereres betydelig hvis du bruker reproduksjon av tekster ved hjelp av spesielle programmer. Denne metoden er god fordi, takket være synonymer, kan du få flere fra en tekst, og hver av dem vil være unike, noe som er så nødvendig for søkemotoroptimalisering.

Lengden på artiklene skal som regel variere fra 1500 til 5000 tegn, avhengig av katalogen. De færreste tillater å publisere korte artikler, dessuten er det mye mer nyttig for søkemotoroptimalisering å legge ut lengre artikler. Derfor er det bedre å skrive tekster på 2500 tegn eller mer.

Alternativt kan du skrive en stor artikkel for nettstedet ditt, og deretter lage en kortere versjon på 2000 tegn, multiplisere den og sende den til forskjellige åpne artikkelkataloger. Dermed løses flere oppgaver samtidig, fordi nettstedet fylles på med innhold, og eksterne lenker vokser. I tillegg er et slikt kort notat veldig passende i betydningen, fordi etter å ha lest kortversjonen i katalogen, vil en person mest sannsynlig bli kjent med den fullstendige versjonen og klikke på lenken for å gå til det markedsførte nettstedet.

De fleste artikkelkataloger har også krav til utgående kobling. Så for eksempel er det vanligvis tillatt å plassere ikke mer enn tre lenker i en artikkel. Og noen har visse krav til koblingstetthet, for eksempel ikke mer enn en lenke for hvert fem hundre tegn. Basert på slike beregninger, må du plassere tilbakekoblinger i tekstene dine og prøve å ikke bryte reglene, fordi det er ganske ubehagelig å motta et avslag på å publisere artikler.

Når det gjelder kvaliteten på lenker, avhenger alt av kvaliteten på artikkelkatalogen og selve artikkelen. Jo høyere artikkelen er unik, jo mer kompetent den skrives, jo mer nytte gir den. I tillegg gir det ingen mening å legge ut en analfabeter, fordi dette vil kaste skygge for omdømmet til det markedsførte nettstedet. Vel, artikkelkataloger bør også velges ut fra deres popularitet. Det gir ingen mening å legge ut artikler der det er få mennesker eller på nettstedet som er under filtrene til søkemotorer.

Anbefalt: