Hvordan Distribuere Nettstedet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Distribuere Nettstedet
Hvordan Distribuere Nettstedet

Video: Hvordan Distribuere Nettstedet

Video: Hvordan Distribuere Nettstedet
Video: Как Правильно осветлять волосы в Блонд! Как стать Блондинкой! 2024, Kan
Anonim

Langt borte er dagene da det var nødvendig å ha spesiell kunnskap for å lage et nettsted. I dag kan alle åpne nettressursen sin på kortest mulig tid (bare noen få timer). Og nå er han klar til å ta imot besøkende, men de er ikke alle. Så har mange nybegynnere et enkelt spørsmål: hvordan distribuere nettstedet? Forståelsen om at et nettsted ikke er en avis eller en radiobølge, at det ikke kan spres ved å legge det i en postkasse eller "skyve" det i luften, kommer ikke umiddelbart. Du kan ikke distribuere nettstedet, men du kan distribuere informasjon om det.

Hvordan distribuere nettstedet
Hvordan distribuere nettstedet

Det er nødvendig

  • - moderne nettleser;
  • - Internett-tilkobling;
  • - tilgang til det administrative panelet på nettstedet.

Bruksanvisning

Trinn 1

Distribuer nettstedets RSS-feeder. Konfigurer nettstedet CMS for å eksportere RSS-feeder. Plasser RSS-abonnementsknapper på sidene dine. Legg til feeder i feedburner.com-tjenesten. Send inn feeds til RSS-kataloger. Brukere kommer noen ganger fra RSS-kataloger. Også brukere vil komme etter å ha sett RSS-feeder i leserprogrammer. For å gjøre dette, må kun kunngjøringer av nettstedsmateriell være inkludert i feeden.

Steg 2

Spre lenker til nettstedet ditt på sosiale bokmerketjenester. Dette vil i det minste øke hastigheten på indeksering av nye materialer av søkemotorer. Det er også sjanser for å få litt trafikk. Installer knapper for å legge til sider i populære sosiale bokmerker på nettstedet.

Trinn 3

Spre informasjon om nettstedet ditt på sosiale nettverk og tjenester. Registrer kontoer på populære nettverk som facebook.com, microblogging services (twitter.com), etc. Opprette og markedsføre grupper. Publiser kunngjøringer av nettstedsmateriale i dem. Installer sosiale tjenester knapper på nettsidene.

Trinn 4

Bli med på å spre informasjon om nettstedet i form av artikler. Utveksle artikler med nettsteder med lignende emner. Send inn artikler til artikkelkataloger. Hvis det er mulig, legg ut artikler i form av opplæringsprogrammer og guider på temaforum. Send inn artikler til sosiale medier (for eksempel smi2.ru, habrahabr.ru). I artiklene og etter artikkelen må det være en lenke til nettstedet ditt. Imidlertid ikke ofre verdifullt unikt innhold. Det er bedre å skrive små artikler spesielt for publisering på tredjepartsressurser.

Trinn 5

Spre lenker til nettstedet på alle tilgjengelige måter. Legg til en lenke til nettstedet i signaturen din på forumene der du vanligvis kommuniserer. Når du kommenterer blogger, må du ta med en lenke til den markedsførte ressursen. Be vennene dine om å gjøre det samme.

Anbefalt: