Nettstedskampanje: Hvordan Optimalisere Det For Søkemotorer

Innholdsfortegnelse:

Nettstedskampanje: Hvordan Optimalisere Det For Søkemotorer
Nettstedskampanje: Hvordan Optimalisere Det For Søkemotorer

Video: Nettstedskampanje: Hvordan Optimalisere Det For Søkemotorer

Video: Nettstedskampanje: Hvordan Optimalisere Det For Søkemotorer
Video: 6_1 2024, Kan
Anonim

Det hender ofte at nettstedet er laget uten feil, men søkemotorer har ikke travelt med å indeksere det. I dette tilfellet kan saken enten være i domenet (hvis det ble anskaffet ved "avlytting" -metoden), eller i feil relatert til optimalisering. Mer enn andre, nybegynnere webdesignere som ikke er kjent med detaljene i søkemotorer, "synd" i denne saken.

Nettstedskampanje: hvordan optimalisere det for søkemotorer
Nettstedskampanje: hvordan optimalisere det for søkemotorer

Det er nødvendig

  • - en datamaskin;
  • - internettet;
  • - nettsted.

Bruksanvisning

Trinn 1

Analyser hvor interessant ressursens emne er for potensielle besøkende. Kanskje nettstedet er viet til et høyt spesialisert problem, og det er ikke nødvendig å vente på massive besøk.

Steg 2

Tenk over strukturen på nettstedet. Som regel indekserer ikke søkemotorer sider som er mer enn to trinn fra hovedsiden. Dette vil hjelpe både roboter og potensielle besøkende med å finne så mye informasjon som mulig.

Trinn 3

Lag en semantisk kjerne, bestående av setninger som brukere vil finne ressursen din etter. Skriv innhold med minst 3-4 direkte forekomster. Ikke glem den gyldne regelen: ikke lag tekster mindre enn 1, 5 tusen tegn og mer enn 4-5 tusen. Prøv å ha uttrykk i overskrifter og underoverskrifter som er identiske med de i din semantiske kjerne.

Trinn 4

Bruk fotografier med "ledetråder" i bildeteksten. Det er også bra å referere til bilder med lignende latinske ord. I de fleste tilfeller hjelper denne teknologien til å optimalisere ressursen ytterligere.

Trinn 5

Rydd opp koden, ofte er det de ekstra kommandoene som er skrevet i den som bremser eller gjør indeksering umulig. Søkeroboter er ekstremt utsatt for slike feil. På samme tid må du ta med koden metakoder som har ord som er relevante for innholdet på denne siden. Noen eksperter mener at viktigheten av metakoder i dag er overdrevet, men faktisk er de fortsatt viktige for nettstedoptimalisering.

Trinn 6

Registrer deg i søkemotorer, ikke bare ressursens hovedside, men også sidene til det andre vedlegget. Sørg for å bruke ordene i den semantiske kjernen (selvfølgelig som finnes i tekstene på disse sidene). Erfaringen viser at dette trinnet også hjelper til med å heve seg til de første stedene i søkeresultatene.

Anbefalt: