Hvordan Lage En Virtuell Maskin

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage En Virtuell Maskin
Hvordan Lage En Virtuell Maskin

Video: Hvordan Lage En Virtuell Maskin

Video: Hvordan Lage En Virtuell Maskin
Video: Как установить и протестировать Windows 11 на VirtualBox 2024, Kan
Anonim

For å kunne jobbe på en datamaskin i et nytt operativsystem for deg selv, er det ikke nødvendig å fjerne det eksisterende operativsystemet fra PC-en og installere et annet. Det er programvareverktøy for dette - virtuelle maskiner. De etterligner en ekte datamaskin med et operativsystem. Hvis du har Windows 7 på datamaskinen din, er en virtuell maskin allerede innebygd i den. Når det gjelder Windows XP og Windows Vista, kan du velge mellom gratis Windows Virtual PC, VirtualBox og VMWare Workstation som du må betale for. La oss vurdere å lage en virtuell maskin med Windows Virtual PC 2007 som et eksempel.

Hvordan lage en virtuell maskin
Hvordan lage en virtuell maskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Last ned Windows Virtual PC 2007 fra https://www.microsoft.com, etter å ha valgt programspråk fra seks europeiske språk, er ikke russisk blant dem

Steg 2

Kjør installasjonsfilen. Godta lisensavtalen og klikk Neste. Skriv inn navnet ditt og navnet på organisasjonen, nøkkelen til programmet er allerede lagt inn. Klikk Neste og deretter Installer.

Trinn 3

Når installasjonen er fullført, kjører du programmet. Veiviseren for ny virtuell maskin vises. Klikk Neste og velg deretter Opprett en virtuell maskin. Velg et sted for den virtuelle maskinen og skriv inn navnet. I neste vindu velger du operativsystemet du vil installere på den virtuelle maskinen. Angi deretter hvor mye RAM du vil gjøre tilgjengelig for den virtuelle maskinen. Deretter oppretter du en virtuell harddisk ved å velge En ny virtuell harddisk. Spesifiser plassering, navn og størrelse i megabyte.

Trinn 4

Installer operativsystemet på den virtuelle maskinen. I Virtual PC Console-vinduet klikker du på Start-knappen for å starte den virtuelle maskinen. Dra ISO-avbildningen til operativsystemet til det virtuelle maskinvinduet, som skal brukes som en oppstartsdisk. Eller velg Capture ISO Image fra CD-menyen og velg et ISO-image. Deretter begynner installasjonen av operativsystemet.

Trinn 5

Etter at du har installert operativsystemet, kan du installere en pakke med tillegg til den virtuelle maskinen fra Internett som vil forbedre ytelsen. For å installere det, gir du kommandoen Installer eller oppdater virtuelle maskintillegg på Handlingsmenyen.

Trinn 6

For å konfigurere andre parametere for den virtuelle maskinen, klikk på Innstillinger-knappen i vinduet Virtual PC Console.

Anbefalt: