Slik Tømmer Du Nettleserloggen

Innholdsfortegnelse:

Slik Tømmer Du Nettleserloggen
Slik Tømmer Du Nettleserloggen

Video: Slik Tømmer Du Nettleserloggen

Video: Slik Tømmer Du Nettleserloggen
Video: How To Clear Browsing History on Google Chrome 2024, Mars
Anonim

Nettleserloggen viser informasjon om når og hvilke websider du besøkte. På den ene siden er det ganske praktisk å bruke denne informasjonen for en rask overgang til den nødvendige ressursen. Men noen ganger vil du slette aktivitetsloggen din ved å tømme nettleserloggen.

Slik tømmer du nettleserloggen
Slik tømmer du nettleserloggen

Bruksanvisning

Trinn 1

Måten å fjerne informasjon fra en bestemt logg avhenger av hvilken nettleser du bruker, men prinsippet er veldig likt. For å tømme historikken i Internet Explorer, start den og klikk på stjerneikonet (Favoritter) på verktøylinjen.

Steg 2

Gå til fanen "Historie" i dialogboksen som åpnes. Du vil se en liste over tidsperioder som du kan vise eller slette historikk for. Flytt markøren til et av elementene i journalen, høyreklikk på den og velg "Slett" -kommandoen fra hurtigmenyen. Nettleseren vil varsle deg i et eget vindu om at du skal slette historikken for den valgte perioden. Bekreft handlingene dine i forespørselsvinduet ved å klikke på "Ja" -knappen.

Trinn 3

Hvis du trenger å tømme hele historikken samtidig, og ikke historikken for en bestemt periode, velger du "Slett nettleserlogg" fra "Verktøy" -menyen. En ny dialogboks åpnes. Merk varen "Journal" i den med en markør. Om nødvendig kan du også slette midlertidige filer, passord og så videre. Klikk på "Slett" -knappen og bekreft handlingene i forespørselsvinduet. Loggen blir ryddet.

Trinn 4

For å slette aktivitetsloggen fra Mozilla Firefox-nettleseren, velg "Historikk" i den øverste menylinjen og kommandoen "Vis hele historikken". En ny dialogboks åpnes. Den inneholder en liste over besøkte ressurser for bestemte tidsperioder. Du kan slette dem på samme måte som i IE. Det eneste du må huske er at i Firefox trenger du ikke å bekrefte "Slett" -kommandoen, vær forsiktig så du ikke sletter dataene du trenger.

Trinn 5

For å tømme hele historikken på en gang, samt (om nødvendig) informasjonskapsler, historikken til søkeskjemaer, informasjon om aktive økter, etc., velg "Verktøy" og kommandoen "Slett nylig historie" i den øverste menylinjen. I dialogboksen som åpnes, merker du alt du vil slette med en markør, og klikker på "Tøm nå" -knappen. Du trenger ikke å bekrefte dine handlinger her heller.

Anbefalt: