Hvordan Legge Igjen Bilder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Legge Igjen Bilder
Hvordan Legge Igjen Bilder

Video: Hvordan Legge Igjen Bilder

Video: Hvordan Legge Igjen Bilder
Video: Hvordan legge til bilder, videoer og andre dokumenter i Sway 2024, April
Anonim

Det russiske språket er rikt, men det er ikke alltid mulig å formidle en beskrivelse av et objekt eller en begivenhet i sin helhet til dem. Og det er ikke for ingenting at de sier at det er bedre å se en gang enn å høre (lese) hundre ganger. Det er lettere å legge til et bilde i foruminnlegget ditt i stedet for å beskrive det med ord. Du kan legge igjen bilder i innleggene dine på forskjellige måter.

Hvordan legge igjen bilder
Hvordan legge igjen bilder

Bruksanvisning

Trinn 1

Ulike ressurser har forskjellige former for meldinger. Hvis det i ditt tilfelle er et skjema som lar deg legge til bilder, bruk det. Finn "Legg ved fil" -feltet og klikk på "Bla gjennom" -knappen. I dialogboksen som åpnes, spesifiser katalogen der bildet lagres på datamaskinen din. Når du har valgt filen med bildet med venstre museknapp, klikker du på "Åpne" -knappen og venter til filen er lastet inn. Deretter fyller du ut meldingen din som vanlig. På engelske nettsteder, bruk feltet Tilleggsalternativer og Legg ved-knappen.

Steg 2

Hvis det ikke er noe alternativ for å legge ved et bilde i meldingsskjemaet, bruker du tredjepartsressurser. Last opp ønsket bilde til fotohotellet og legg en lenke til det i innlegget ditt. Uten å lukke vinduet eller fanen med meldingen, åpner du fotografiet i en egen fane eller et eget vindu. Klikk på "Bla gjennom" -knappen i feltet "Velg en bildefil på datamaskinen din", spesifiser banen til filen. Klikk deretter på "Last ned" -knappen og vent til nedlastingen er ferdig.

Trinn 3

Bildeartsiden vil bli oppdatert - du vil se et miniatyrbilde av bildet ditt og en rekke lenker. Bestem hvordan bildet skal være i meldingen din: som en lenke, et miniatyrbilde som kan forstørres hvis ønskelig, eller som et fullskala bilde. Kopier lenken fra ønsket linje på fotohotellet og lim den inn i meldingen din på rett sted. Lenker på fotohotell har allerede alle nødvendige koder, du trenger ikke legge til eller fjerne noe i lenkene.

Trinn 4

På noen fotohostingsider er det mulig å laste ned bilder fra Internett, og ikke fra den lokale disken på datamaskinen. For å laste ned et bilde fra Internett og sette det inn i innlegget ditt senere, åpner du ønsket bilde i en egen fane eller et eget vindu. Gå til bildeartsiden, i feltet "Spesifiser en lenke til bildet på Internett (URL)" lim inn lenken til det nylig åpnede bildet (ta det i adressefeltet i nettleseren din) og klikk på "Last ned" knapp. Ytterligere handlinger er de samme som beskrevet i forrige trinn.

Anbefalt: