Hvordan Aktivere Nettleserinnstillinger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Aktivere Nettleserinnstillinger
Hvordan Aktivere Nettleserinnstillinger

Video: Hvordan Aktivere Nettleserinnstillinger

Video: Hvordan Aktivere Nettleserinnstillinger
Video: SOLUCIÓN Google Chrome no carga ninguna pagina 2024, April
Anonim

Informasjonsteknologi utvikler seg veldig raskt. For enklere og raskere arbeid på Internett utvikles nye versjoner av nettlesere med avanserte funksjoner. Hvordan bruke dem?

Hvordan aktivere nettleserinnstillinger
Hvordan aktivere nettleserinnstillinger

Bruksanvisning

Trinn 1

Som regel velger en erfaren Internett-bruker den mest praktiske og passende nettleseren for seg selv, ved å bruke andre programmer som i tillegg til den viktigste. For hver bruker er deres egne egenskaper ved nettleseren viktig, og han konfigurerer dem basert på hans behov. Som regel er hver påfølgende versjon av nettleseren utstyrt med nye funksjoner og har muligheten til å surfe på Internett raskere enn den forrige. Likevel er det arbeidet med innstillingene til nettleserens avanserte funksjoner som vil gjøre arbeidet på nettet så produktivt og brukervennlig som mulig.

Steg 2

Du kan jobbe med funksjonene til Oper-nettleseren ved å gå inn i "Innstillinger" -kolonnen gjennom hovedlesermenyen. Bruk "Generelle innstillinger" hvis du vil gjøre deg kjent med alle funksjonene til denne populære tjenesten. I det åpne "Generelle innstillinger" -vinduet vil du se flere faner som strukturerer hovedfunksjonene. I kategorien "Generelt" kan du velge hovedspråket i nettleseren, hjemmesiden, som åpnes når du begynner å jobbe med nettleseren. Hvis du ønsker det, kan du begynne å jobbe fra stedet for forrige frakobling, hvis du raskt vil gå tilbake til uferdig virksomhet, fra hjemmesiden eller ekspresspanelet som åpner en liste over nettsteder du ofte besøker. I "Skjemaer" -fanen kan du legge til og fjerne passord for nettsteder du besøker ofte, slik at du ikke trenger å angi dem hver gang du åpner siden. I fanen "Søk" kan brukeren regulere hvilke tjenester nettleseren skal søke etter informasjon. Fanen "Web-sider" justerer utseendet til de viste sidene: skriftstil og størrelse, fargen på nettsteder på søkesiden, modus for visning av bilder på skjermen (nyttig for et fakturert Internett). Mer detaljerte innstillinger kan velges i kategorien "Avansert". Vær oppmerksom på at denne funksjonen kun er for avanserte brukere. Hvis du ikke er kjent med hvordan nettleseren fungerer, beholder du standardinnstillingene.

Trinn 3

De fleste moderne nettlesere er bygget på et lignende prinsipp. For å åpne innstillingene i Mozilla Firefox-nettleseren, åpne hovedmenyen i nettleseren, klikk på "Innstillinger" -fanen. Velg parametrene du er interessert i, og angi dem basert på dine preferanser.

Trinn 4

For å begynne å konfigurere i Google Chrome-nettleseren, klikk på skiftenøkkelikonet, som ligger til høyre for adresselinjen. I hurtigmenyen som åpnes, klikker du på "Parametere" -kolonnen. Dette åpner nettleserinnstillingene dine.

Anbefalt: