Hvordan Tjene Penger I Fotobanker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tjene Penger I Fotobanker
Hvordan Tjene Penger I Fotobanker

Video: Hvordan Tjene Penger I Fotobanker

Video: Hvordan Tjene Penger I Fotobanker
Video: Tjene penger som ung - 5 smarte måter 2024, April
Anonim

Du kan tjene penger på Internett på en rekke måter, og en av disse måtene er å tjene penger på fotobanker. Denne typen inntekt passer godt for fotografer eller illustratører som ønsker å tjene penger på arbeidet sitt økonomisk.

Hvordan tjene penger i fotobanker
Hvordan tjene penger i fotobanker

Bruksanvisning

Trinn 1

Steg 2

Ikke ta for mye for ett bilde. Hvis prisen er lav, kan tusenvis av besøkende kjøpe ett bilde, noe som betyr at de vil gi deg mye penger.

Trinn 3

Observer hvilke fotograferingssjangre som oftest selges på fotobanker, og nyt størst suksess: virksomhet, dyr, sport, helse, mennesker, natur, mat, sjangerfotografering. Se på nettstedene til fotobanklister over de bestselgende fotografiene og illustrasjonene og trekk selv de riktige konklusjonene i hvilke sjangre du bør fotografere for å få sjansen til å tjene penger.

Trinn 4

Ikke glem at bildene dine ikke bare skal samsvare med emnet, men også være av høy kvalitet. Forsikre deg om at du har et kvalitetskamera, gode linser og riktig belysningsutstyr. Gjør rammer vakre og harmoniske komposisjonelt.

Trinn 5

Vær oppmerksom på de rammene du eksponerer når du registrerer deg på nettstedet - om de består "eksamen" avhenger av om du kan jobbe på denne portalen og selge arbeidet ditt. I tillegg, husk at fotobanken tar en del av inntektene fra salget av rammer, noe som betyr at prosentandelen ikke skal være for stor til at du kan vinne.

Trinn 6

Merk alltid så mange koder og nøkkelord på bildene dine som mulig, slik at potensielle kjøpere enkelt kan finne de rette rammene i søket etter riktig bilde for deres formål.

Anbefalt: